За контрабанду тютюну на Волині судитимуть білоруса

За контрабанду тютюну на Волині судитимуть білоруса
НА Волині судитимуть білоруса, який незаконно перевозив тютюнові вироби за кордон.

Співробітниками податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Республіки Білорусь, який підозрюється у незаконних діях, пов’язаних з транспортуванням тютюнових виробів, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області, - повідомили в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

"Нагадаємо, що на початку лютого поточного року, в ході проведення операцій «Акциз-2019» та «Рубіж-2019» на митному посту «Доманово» попереджено спробу незаконного переміщення на територію України 80 000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. При цьому, незадекларований вантаж був прихований серед товарно-матеріальних цінностей, які офіційно ввозилися на замовлення українського покупця", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчими податкової міліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів). В ході досудового розслідування рішенням суду вилучені тютюнові вироби арештовано.

Найближчим часом, за результатами судового розгляду матеріалів кримінального провадження буде вирішено питання про притягнення до відповідальності обвинуваченого та визначено подальшу долю контрафактного тютюну, - прогнозують в ГУ ДФС у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.