Юнаки з волинської колонії стали акторами драми про війну. ФОТО

Юнаки з волинської колонії стали акторами драми про війну. ФОТО
У Ковельській виховній колонії презентували постановку «Доки не зійде сонце» (за п'єсою Івана Буковчана «Перш ніж заспіває півень»).

Про це повідомили на офіційній сторінці Ковельської виховної колонії.

У п'ятницю, 8 лютого, на сцені ДУ «Ковельська виховна колонія» відбулася прем'єра постановки «Доки не зійде сонце» (за п'єсою Івана Буковчана «Перш ніж заспіває півень») за участі вихованців установи.

Режисером став актор Волинського академічного обласного театру ляльок Олексій Криворучко.

«Пам'ятаю своє хвилювання перед початком роботи. Адже це мій перший досвід постановки, як такої. Знайти підхід, потрібні слова. Все це мені здавалось складним і невідомим. Але я добре запам'ятав момент, коли цей весь сумбур в моїй голові перетворився на спокій і задоволення. Вистава лише тоді матиме успіх, коли актори і режисер працюють в тандемі. Знайшли спільну мову. Налаштувались на одну хвилю. І, як мені здається, це відбулось на 100 відсотків. В очах і діях хлопців я бачив віддачу і бажання щось робити, досягти якогось результату. І, навіть коли приходило якесь нерозуміння або опускались руки, ми вирішували ці питання не замикаючись в собі. Шлях подолає той, хто іде, - я думаю, так можна описати нашу постановку. Ми не побоялись вирушити разом у цей творчий шлях, не відаючи, що чекає попереду. І отримали, я думаю, максимальне задоволення і прекрасний досвід», - розповів актор.

Як зазначили у закладі, щоденні репетиції, акторські тренінги, підготовка костюмів та декорацій, обговорення та аналіз героїв знайшло своє місце у житті вихованців і можливо згодом матиме продовження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.