Клімчук заборонив виселяти людей з гуртожитку

Клімчук заборонив виселяти людей з гуртожитку
Мешканців з гуртожитку на вулиці Сагайдачного, 1, в Луцьку найближчим часом не виселятимуть.

Відповідну вказівку виконавчій службі дав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 24 січня під час зустрічі з мешканцями гуртожитку. Про це пишуть Волинські новини.

Вранці під стінами ОДА мешканці гуртожитку протестувати проти виселення. Нагадаємо, вчора вони мітингували під стінами міськради Луцька.

Близько 9-ї години їх запросили до губернатора. Мешканка гуртожитку Євгенія Лазарук, розповівши губернатору про проблему зазначила, що сьогодні виконавча служба мала виселяти декого з мешканців гуртожитку, але на прохання міського голови Миколи Романюка процедуру відтермінували на один день.

Про відтермінування виселення Романюк розповідав 24 січня у коментарі ВолиньPost: «Я вчора просив голову суду, аби відстрочив виселення. І я отримав домовленості з прокурором області, аби він прийняв людей. Вони до нього прийшли. І я не знаю, яка інформація від прокурора, хоча ситуація складна. Є рішення вищих судів. Сьогодні будемо радитися, чим допомогти. Хоча там історія з бородою, і не може міський голова відмінити рішення суду».

Клімчук під час зустрічі з людьми зауважив, що нещодавно Президент Віктор Янукович підписав указ про заборону виселення людей з гуртожитків.

«Потрібно призупинити дію рішення про виселення людей. Як можна це зробити?» - запитав він у першого заступника прокурора Волині Володимира Троца.

Той відповів, що правоохоронці всі можливості вичерпали.

Клімчук зателефонував до начальника управління державної виконавчої служби головного управління юстиції у Волинській області Сергія Мишленика та сказав, що забороняє «будь-які рухи» щодо гуртожитку на вулиці Сагайдачного, 1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УРА!!!
але чи надовго це?
Відповісти
Останні новини
Клімчук заборонив виселяти людей з гуртожитку
24 січень, 2012, 12:54
Хакери атакують Facebook
24 січень, 2012, 12:35