Уряд спростив розмитнення «євроблях»

Уряд спростив розмитнення «євроблях»
Кабінет міністрів України на засіданні 13 лютого спростив процедуру митного оформлення автомобілів на іноземній реєстрації "євроблях".

Відповідні документи є у розпорядженні РБК-Україна.

Зокрема, в уряді зазначили, що одним із стримуючих факторів митного оформлення "євроблях" є складна і тривала процедура сертифікації, в тому числі, для підтвердження відповідності екологічним нормам. Зазначимо, без результатів сертифікації таке авто не може бути розмитнено.

З метою спрощення підтвердження відповідності такого автомобіля екологічним нормам при митному оформленні та першій реєстрації на рівні з сертифікатами відповідності тепер будуть використовувати технічний паспорт країни останньої реєстрації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це тобто ті хто робив сертифікат за 3000грн тепер лохи?
Відповісти
Ну що пани і панове!!! Та до якого часу нас і наш народ будуть так обманювати оті жиди! Постанову прийняли! Хай приймуть рішення про повернення цих коштів!
Відповісти
А коли держслужбовцям ОКЛАДИ затвердять? Чи закон в одну сторону? Подавай декларації, не май права заробити на стороні, не май права на страйк, а ми і роботу тобі оплачувати не будемо згілдно закону, а? Чому УРЯД може порушувати Закон, і робить то СИСТЕМАТИЧНО?
Відповісти
Вони все роблять сестиматично!
Відповісти
Де № та дата документу?
Відповісти
некуя не поняв , але було цікаво )))
Відповісти
Люди,....це розвод.. немає ніякої постанови.
Відповісти
Треба заняти хомячків бігом по колу, щоб не заважали , не гнали хвилю. А нармальної розтаможки не буде, буде тільки мінімум мініморум, щоб не заважали. Не дарма влада це засіб "законного" грабунку меншісттю більшість.
Відповісти