Як Волинь рятують від підтоплень. ФОТО. ВІДЕО

Як Волинь рятують від підтоплень. ФОТО. ВІДЕО
Рятувальники допомагають у боротьбі з підтопленнями присадибних ділянок волинянам.

Рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області допомогли мешканцям області та провели відкачування понад 3420 метрів кубічних талих вод з присадибних ділянок, подвір’їв біля житлових будинків та підвалів господарських будівель у Луцькому, Ковельському, Маневицькому, Ківерцівському, Камінь-Каширському та Рожищенському районах, ‒ повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

У Луцьку на Малоомелянівському масиві за допомоги пожежної насосної станції рятувальники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону відкачали 1200 метрів кубічних води з підтоплених присадибних ділянок біля житлових будинків. Сьогодні ця робота продовжується.

У Маневицькому районі в селищі Колки місцевою пожежною командою відкачано з присадибних ділянок 680 метрів кубічних води.

У Ковелі на вулиці Вітовського бійці державної пожежно-рятувальної частини №4 відкачали 840 метрів кубічних талої води, у селищі Голоби Ковельського району працівники державного пожежного-рятувального поста №21 – 85 метрів кубічних води.

У Ківерцях та Камені-Каширському підрозділами УДСНС області з підтоплених територій відкачано 270 метрів кубічних та 265 метрів кубічних води відповідно, у селі Вишеньки Рожищенського району – 80 метрів кубічних талої води.

Загалом до проведення аварійно-рятувальних робіт з відкачування талих вод залучалось понад 25 працівників особового складу підрозділів та 10 одиниць спеціальної пожежної техніки.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми вже більше як місяць воду з підвалу качаєм,а ше трохи то й дім стане кораблем вся вул Надрічна вже затоплена водою з р.Стир і жодного представника МЧС не видно(хоч для годиться приїхали б подивились)......
Відповісти
....підтоплення відбувається згідно плану!
Відповісти