Опозиція пересварилася під час свого засідання

Опозиція пересварилася під час свого засідання
У сесійній залі Верховної Ради на вулиці Грушевського, де проходить «альтернативне» засідання опозиції, сталася сварка між позафракційним депутатом Олесем Донієм (на фото) та лідерами опозиційних фракцій.

Олесь Доній звинуватив опозицію та, зокрема, Арсенія Яценюка, у бездіяльності, ‒ повідомляє ТСН.

Між депутатами почалася перепалка. За Яценюка вступився Олег Тягнибок, який попросив Донія «припинити тролити» опозицію. Після цього депутати від «Свободи» оточили трибуну та зірвали виступ Донія.

Сам позафракційний депутат прокоментував це на своїй сторінці у Facebook, заявивши, що «вожді» опозиції не хочуть слухати конструктивних пропозицій.

«Виступив на спільних зборах опозиції. Враження ‒ слухати не хочуть! Намагалися зірвати мій виступ. Я запропонував проводити роботу над власними помилками та випрацювати стратегію», ‒ написав Доній.

Далі депутат запропонував декілька кроків щодо подальших дій опозиції: «1 У Верховній Раді створити надфракційне утворення з усіх опозиційних депутатів ‒ 182 людини (депутати від Батьківщини, Удару, Свободи та позафракційні опозиціонери). 2. Прозора діяльність опозиції. (Приклад: якщо зібрані 2 місяці тому підписи депутатів за відставку Пшонки та Рибака, то їх треба реєструватися, а не ховати. Так само мають нести відповідальність ті, хто вставляли у списки і в округи «тушек»). 3.Для київських виборів має бути створений Штаб ‒ спільний не лише між 3 партіями, а й з громадськістю (громадськими рухами, організаціями та активістами). І акції в Києві мають бути спільними з громадськістю, а не виключно партійні. 4. За межами Верховної Ради мають бути створені спільні організаційні структури (щось на кшталт Народного Руху або польської Солідарності), де б знайшли собі місце як партії, так і громадські обʼєднання, і що найважливіше ‒ опозиційно налаштовані громадяни (які не входять ані до партій, ані до організацій)».

«Здається, все це лежить на поверхні. Лише так можна подолати цей бандитський режим. Але слухати «партійні вожді» не хочуть», ‒ додав Доній.

Нагадаємо, сьогодні депутати Верховної Ради «розділилися» ‒ більшість почала засідання на вулиці Банковій, а опозиція залишилася на Грушевського та відкрила «альтернативну сесію» парламенту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика, ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Убейте один - одного и Украина вас помянет добрым словом!!!
Відповісти
Чого кричати - у них же руки є!І буде консенсус...
Відповісти
http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/49697/


тушки об*єднуются в так звану опозицію Порошенка серед них Доній, Табалови і Єрємєв, я думаю цим все сказано й тому Свобода наведе порядок !! там на відміну від інших опозиційних партій не має тушок !!
Відповісти
Собачтеся ми Вас дуже просим.Доній-давай до свіданія, ти вчорашній день, ти дитя граніту а це минуле!!!
Відповісти
Інтернет – не Бог, А Бог – не фраєр, він бачить все, і дехто з коментаторів вже це відчув. P.S. Я, навіть, не репрезентуюсь. Мене попросили, - я аналізую. Безкоштовно. Модераторам радив би видалити всі коментарі, мій - в тому числі. Бо все це не відповідає чинному законодавству. P.S.S. Бажаю всім учасникам багато позитиву і поменше поганих емоцій!
04.04.2013
Відповісти
А пападробнєє???
Відповісти
Кто просил, что анализировали и где анализ?
Відповісти
Олесику, непотрібно ображатися, що ти не вождь! Не твоє це! Ті ж сльози ти лив тоді коли в 90х не обрали головою союзу українського студества! Витри сльози та соплі і слухай, що кажуть.
Відповісти
от хочуть всі покерувати.я за зміни.бандитська не влаштовує.вже ющ обіцяв.цікаво чи меньше будуть красти нові.і чи будуть покарані янек з свитою.чи майно олігархів і будинки банки реквізують???????????? це повинна бути перезагрузка інакше я не повірю а тим паче люди.в наш час що білі що чорні красти напевно будуть. Лукашенка треба нам на наших чиновників я його одобряю крім 1-го забрав свободу-диктатор.Але є плюси-євродороги чистота і порядок-хазяїн.
Відповісти
Народ не простить. коли знову будемо мати: І лебідь ,ірак,і щука.
Відповісти
Останні новини
Опозиція пересварилася під час свого засідання
04 квітень, 2013, 13:40