Зірку «Динамо» могла купити «Волинь»

Зірку «Динамо» могла купити «Волинь»
Гравець київського «Динамо» та національної збірної з футболу Андрій Ярмоленко (на фото) міг стати футболістом луцької «Волині».

Саме в матчі з лучанами відбувся дебют півзахисника у дорослому футболі, - розповів офіційному сайту столичної команди колишній президент чернігівської «Десни» Іван Чаус.

Як відомо, перші футбольні кроки Ярмоленко робив саме в цій команді.

«Тодішні наставники «Десни» Олександр Томах та Юхим Школьников спочатку не хотіли ризикувати і дати шанс молодому нападнику Ярмоленко. Я вранці, в день поєдинку, ще раз наполіг на тому, щоб форвард вийшов на поле. Що було в підсумку - всі знають: Андрій, тоді вперше зіграв повний матч, забив два м'ячі, а наша команда виграла 4:0», - каже екс-посадовець.

Після матчу, продовжує Чаус, до нього підійшов Віталій Кварцяний і сказав: віддайте нам цього гравця.

«Тобто саме перше пропозицію по Ярмоленку було від «Волині». Далі були непогані матчі проти «Оболоні», «Нафтовика», після яких, власне, на матчі чернігівців зачастили скаути «Динамо» і «Шахтаря», - стверджує він.

Але першими розпочали боротьбу за гравця саме «Волинь» і столична «Оболонь».

Зрештою, пропозиції цих клубів відкинули, а Ярмоленко опинився в «Динамо».

«Питання не у фінансовій стороні. Ми просто для себе вирішили, що футболіст повинен дограти до закінчення сезону в «Десні», щоб і самому вирости, і команді допомогти. Але коли надійшла пропозиція з «Динамо», ми взяли до уваги думку Андрія, який хотів прогресувати, тому погодилися на його переїзд до столиці. Хто знає, можливо, якби ми його тоді притримали, ми б зараз не мали того Ярмоленко, який є зараз - лідера і «Динамо», і збірній», - розповів Чаус.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якби Мессі був родом з Турійська-він би грав за Волинь?
Відповісти
Останні новини
Зірку «Динамо» могла купити «Волинь»
04 квітень, 2013, 15:45