Партія регіонів чинить державний переворот в Україні, ‒ свободівець

Партія регіонів чинить державний переворот в Україні, ‒ свободівець
На Банковій, 6, відбувалася узурпація влади регіональною хунтою. - вважає народний депутат України, свободівець Євген Мельник.

Заяву Мельника у четвер, 4 квітня поширила прес-служба партії «Свобода».

«Провладна більшість на Банковій, 6, сьогодні проводить нелегітимне засідання Верховної Ради. Це другий Сєвєро-Донєцк і на мові регіоналів – це сходка «олігархічного жулья». Було заявлено, що участь у цих зборах беруть 244 народних депутати від Партії регіонів, Комуністичної партії та безпартійні самовисуванці, які зрадили своїм обіцянкам бути незалежними», ‒ заявив націоналіст.

Разом із членами лічильної комісії Верховної Ради та опозиційними депутатами Євген Мельник прийшов до приміщення на Банковій, 6 аби порахувати кількість присутніх на нелегітимному засіданні Верховної Ради. Представники Партії регіонів не впустили представників опозиції у приміщення.

«Всі ці події вказують на сплановану спробу вчинити державний переворот в Україні. Новостворена регіонально-олігархічна хунта намагається взяти реванш та зберегти свою владу, навіть ціною путчу», ‒ наголосив Євген Мельник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переворот вже давно пора і вас фашистів всіх передушити як курей!!!
Відповісти
точно -тягнисрака,яйценюка і всіх таких самих!!!
Відповісти
Що пр,що рп виходить один і той же деблоїд,який за 100грн.,знову буде голосувати за українофобів.Читаю цей маразм,який тут пишуть і з кожним разом стає більш боляче за невинних,обездолених людей,яких такі от падлюки зомбують,нав"язують свою антинародну,ворожу до українського народу думку.Прочитай деблоїде,що собою являє фашизм,звідки він вийшов,тоді може не писатимеш такого дебілізму.
Відповісти
СС ГАЛИЧИНА ЦЕ ФАШИСТИ І ТІ ХТО ВВАЖАЄ ЇХ героями
Відповісти
А що конкретно ОО за цей час зробила для народу? За 100 днів роботи ВР - лише блокування і саботаж з причин, які для народу не варті і виїденого яйця, а зарплата нардепа з усіма "добавками" собі в карман. А для народу - одна "локшина" на вуха!!!Розігнати треба цю ВР!!
Відповісти
Психіатр, знову роздвоєння???
Відповісти
Ще раз звертаюсь(хоча ніякого бажання немає звертатись),до ДЕБІЛА РП іПР.ДЕБІЛЕ,ПРОЧИТАЙ про ФАШИЗМ і не не показуй людям,який ти є ДЕБІЛЬНИЙ Д Е Б І Л!!!
Відповісти
Останні новини
Партія регіонів чинить державний переворот в Україні, ‒ свободівець
04 квітень, 2013, 16:43