У «Луцькводоканалі» хочуть підняти тарифи

У «Луцькводоканалі» хочуть підняти тарифи
Комунальне підприємство «Луцькводоканал» хоче підняти вартість встановлення та демонтажу лічильників обліку води. З цією пропозицією комунальники звернулися до членів міськвиконкому мерії.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань ціноутворення та тарифної політики Луцької міської ради 4 квітня, ‒ пишуть Волинські новини.

Представники КП «Луцькводоканал» звернулися до виконкому з пропозицією підвищити вартість послуги монтажу і демонтажу лічильників обліку використаної води на 16%.

Таким чином, згідно з новими розцінками, встановлення та зняття одного лічильника зросте у ціні з 22 гривень 4 копійок до 26 гривень 4 копійок. Два лічильники обійдуться у 38 гривень 72 копійки, що майже на 5 гривень дорожче, ніж було раніше. Чотири лічильники вартуватимуть 64 гривні 15 копійок проти попередніх 55 гривень 4 копійок.

За словами представників «Луцькводоканалу», якщо члени виконкому погодять ці тарифи, то послуга буде самоокупна. Рентабельність одного лічильника становитиме 8%.

Послуги монтажу та демонтажу підприємство до цього часу, мовляв, надавало у збиток. Підняття вартості мотивували підвищенням мінімальної заробітної плати. Решта складових залишилася незмінною. Чи зросте тариф у «Луцькводоканала» на встановлення та зняття лічильника стане відомо під час виконкому 17 квітня.

Зауважимо, крім «Луцькводоканалу» таку послугу у місті надають ДКП «Луцьктепло», ПП «Мегавод» та ДП «Волиньстандартметрологія».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гаманець
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже геть знахабніли гади. Деруть, що тільки можна з тих людей!!!
Відповісти
Вова а ти тоді сам роби повірку лічильників....
Відповісти