Як продати старий конструктор Лего?*

Як продати старий конструктор Лего?*
Продаж старих наборів LEGO корисна з кількох причин. По-перше, це дозволяє отримувати гроші для купівлі нових конструкторів на https://allo.ua/ru/konstruktory-lego/tip_lego-lego_ninjago/. По-друге, ви звільняєте місце в кімнаті. По-третє, таким чином ви сприяєте збереженню ресурсів. Якщо люди обмінюються старими речами, не потрібно витрачати енергію та сировину на виготовлення нових виробів. Тож зробіть користь собі та іншим людям, продавши старі фігурки. А ми підкажемо, як це правильно зробити.

Підготовка товару

Для початку вам потрібно зібрати фігурки та впорядкувати їх. Цілі набори можна продати дорожче в порівнянні з тими, в яких не вистачає елементів. Ще краще, якщо вдасться знайти оригінальну коробку. Якщо деталі від різних наборів перемішані, ретельно переберіть та розсортуйте їх.

Тепер переходимо до чистки. Щоб товар привабив покупця, його вигляд повинен бути максимально наближеним до нового. Коли речі тривалий час перебувають в руках дітей, вони стають доволі брудними. Для чистки використовуйте теплу воду (до 40°С) і м’яку тканину чи губку. Тверда щітка може подряпати пластик. Також матеріал є чутливим до нагрівання, тому не використовуйте більш гарячу воду. До води можна додати м'який мийний засіб. Але не забудьте потім ополоснути деталі чистою водою.

Не кладіть елементи Лего у пральну чи посудомийну машину. Не намагайтеся сушити їх в духовій шафі, мікрохвильовій печі, біля каміну чи іншого джерела тепла. Гарячий пластик може деформуватися і стати непридатним до подальшого використання. Просто розкладіть фігурки на столі та дайте їм висохнути поступово.

Формування оголошення

Найчастіше люди продають старі речі в інтернеті. Спочатку спробуйте запропонувати конструктор друзям чи знайомим, у яких є діти. Якщо вони не зацікавилися пропозицію, переходьте до створення оголошення.

Зробіть гарні фотографії набору. Сфотографуйте окремі фігурки зблизька, весь конструктор та коробку з ним. Знімки повинні бути чіткими, щоб покупець між добре розгледіти усі предмети.
Напишіть текст оголошення. Скористайтеся для цього інформацією про конструктор з магазину АЛЛО, офіційного сайту LEGO чи інших перевірених джерел. Вкажіть переваги свого товару. Згадайте наявність коробки, повну комплектацію набору, чистоту деталей і т.п.

Тепер лишається опублікувати оголошення на кількох сайтах і очікувати дзвінків. Перевірте ціни на схожі товари, перш ніж встановлювати вартість свого набору. Адекватна ціна допоможе швидше знайти покупців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.