Радісні вигуки в рацію та захват в очах: як малечу Гіркої Полонки вчили безпеці руху

Радісні вигуки в рацію та захват в очах: як малечу Гіркої Полонки вчили безпеці руху
Патрульні розповіли дошкільнятам села Гірка Полонка правила поведінки на дорозі задля їхньої безпеки.

Заходи в рамках громадської ініціативи «СВІТЛОДІТИ: збережи життя на дорозі!» відбулися сьогодні, 20 лютого, у дитсадках села Гірка Полонка.

Під час зустрічі з дітьми патрульні розказали їм про специфіку своєї роботи, показали, як працюють спецзасобами, які використовують у своїй роботі патрульні поліцейські, – рації, кайданки, бодікамери, патрульний автомобіль. Усе це викликало неабиякий захват та здивування у малечі.

Діти радісно вигукували «Прийом» у рації, дивувалися з того, які насправді важкі кайданки, та розповідали, що теж мріють стати поліцейськими.

Окрім того, патрульні наголосили на важливості носіння флікерів у темну пору доби й подарували малечі світловідбиваючі браслети. За словами заступника сільського голови Андрія Мороза, такі акції проведуть у всіх закладах дошкільної освіти та загальноосвітніх навчальних закладах в межах Гіркополонківської об’єднаної територіальної громади протягом 2019 року.

Зауважимо, що захід відбувся на запрошення Гіркополонківської сільської ради. Сама ж акція зініційована ГО «Принцип» спільно з Генеральним Консульством Республіки Польща у Луцьку за сприяння компанії «Modern-Expo Group», патрульної поліції Волинської області та Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби ці посміхаючі поліцейські хоч день постояли б в Гіркій полонці біля переходів де з шаленою швидкістю не зупиняючись та не пропускаючи пішоходів літають авто дивись можеб і чиєсь життя спасли б....
Відповісти