Волинь рятують від підтоплень. ВІДЕО

Волинь рятують від підтоплень. ВІДЕО
На Волині спецавтомобілі обласного управління ДСНС відкачують воду з людських осель та угідь.

3 квітня рятувальники провели відкачування понад 3420 метрів кубічних талих вод з присадибних ділянок, подвір’їв біля житлових будинків та підвалів господарських будівель у Луцькому, Ковельському, Маневицькому, Ківерцівському, Камінь-Каширському та Рожищенському районах, - повідомили у прес-службі відомства.

У місті Луцьку на Малоомелянівському масиві за допомоги пожежної насосної станції рятувальники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону відкачали 1200 м3 води з підтоплених присадибних ділянок біля житлових будинків. Сьогодні ця робота продовжується.



У Маневицькому районі в селищі Колки місцевою пожежною командою відкачано з присадибних ділянок 680 м3 води.

У місті Ковелі на вулиці Вітовського бійці державної пожежно-рятувальної частини №4 відкачали 840 м3 талої води, у селищі Голоби Ковельського району співробітники державного пожежного-рятувального поста №21 – 85 м3 води.

У містах Ківерці та Камінь-Каширський підрозділами УДСНС області з підтоплених територій відкачано 270 м3 та 265 м3 води відповідно, у селі Вишеньки Рожищенського району – 80 м3 талої води.

Загалом до проведення аварійно-рятувальних робіт з відкачування талих вод залучалось понад 25 чоловік особового складу підрозділів та 10 одиниць спеціальної пожежної техніки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь рятують від підтоплень. ВІДЕО
05 квітень, 2013, 09:52