На Волині різко змінилася ситуація зі щепленнями від кору

На Волині різко змінилася ситуація зі щепленнями від кору
У Волинській області значно поліпшилася ситуація з вакцинацією від кору.

Про це йшлося у четвер, 21 лютого, під час засідання колегії управління охорони здоров’я ОДА «Про підсумки діяльності галузі охорони здоров’я області в 2018 році та основні завдання на 2019 рік».

Начальник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк розповів, що до 1 листопада минулого року в області щеплення від кору отримали 2450 дітей.

Із 1 грудня після прийняття розпорядження головою Волинської ОДА та завдяки інформаційній роботі в галузі освіти, ситуація значно покращилася. На сьогодні щеплення зробили 100029 дітям.

«Луцьк першим категорично поставив проблему, заборонивши відвідувати освітні заклади нещепленим дітям, і показав приклад усій області», - зауважив Ващенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переламали "через коліно", молодці! Тепер будемо чекати на "спад" захворюваності на кір. А як же: "ст. 53 Конституції України, кожен має право на освіту. Повна загальна середня освіта є обов'язковою. Держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, повної загальної середньої..." Хто дав Вам право позбавляти дітей права на освіту???
Відповісти