У волинянина під час обшуку знайшли нелегальний бурштин. ФОТО

У волинянина під час обшуку знайшли нелегальний бурштин. ФОТО
У мешканця села Цміни на Маневиччині вилучили незаконно видобутий бурштин.

Про це повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

У ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення – бурштину (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 240 КК України), під процесуальним керівництвом прокурорів Маневицької місцевої прокуратури, працівники Маневицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області у ході обшуку в оселі мешканця села Цміни вилучили близько 1,5 кг обробленого і необробленого "сонячного" каміння.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, вирішується питання щодо призначення експертиз та накладення арешту на вилучені цінності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Алеж і партія. Колись люди його збирали і в грубках ним розпалювали. Може і його предки знайшли, авін завалявся, вот він і хотів його переробити і продати. В мене наприклад кілограмовий камінь ще з війни лежить дід коли землянку копав знайшов, то він що теж не легально видобутий.
Відповісти
В мене дід у війну коли копав землянку теж знайшов півтора кілогграмовий камінь і зберіг його,. Дід помер в 1982 році. Що з каменем робити приходьте,обшукуйте. Бо він незаконно видобутий..
Відповісти
Останні новини
У волинянина під час обшуку знайшли нелегальний бурштин. ФОТО
21 лютий, 2019, 16:16