Новий канал, нова студія, новий формат: «Протилежний Погляд» оголошує перезавантаження

Новий канал, нова студія, новий формат: «Протилежний Погляд» оголошує перезавантаження
Чотири роки телеглядачі Волині спостерігають за ефіром суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд". За цей час у студії побували експерти, політики, цікаві та неординарні особистості. Автори проекту наповнюють його злободенними темами, а віднедавна вирішили його оновити.

Своїм партнером обрали "12 канал" як лідера інформаційного мовлення Волині. Керівник "12 каналу" Катерина Дулапчій і продюсер ток-шоу Тарас Шкітер підписали угоду про свівпрацю, - пише ІА "Конкурент".

"Мені дуже приємно, що ми сьогодні підписали договір із "12 каналом". Я впевнений, що це буде цікаве ток-шоу, баланс думок, гострі ефіри. Це та передача, якої бракує волинському медіапростору, щоб показати усі важливі для волинян події з різних сторін. У нашій студії буде свобода слова, будуть гості з різними політичними поглядами", – зазначив Тарас Шкітер.

На "12 каналі" ток-шоу виходитиме щочетверга о 19:45. А повтори можна буде переглядати у п'ятницю о 10:00 та в неділю о 21:30.

Катерина Дулапчій розповіла, що з березня "12 канал" починає новий сезон: буде багато змін і нових передач, зокрема й "Протилежний Погляд".

"Протилежний Погляд" оголошує перезавантаження. Це новий канал, нова студія, новий формат", – наголосила редактор ток-шоу Олександра Куртєєва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новий канал, нова студія, новий формат: «Протилежний Погляд» оголошує перезавантаження
21 лютий, 2019, 21:05