«Сухопутньому пірату» з Волині дали вісім років

«Сухопутньому пірату» з Волині дали вісім років
Чоловіку, який грабував людей на дорозі в Любешівському районі, присудили 8 років позбавлення волі.

Раніше він вже був засуджений, тому, виявивши, що він вчинив нове порушення, суд вирішив покарати злочинця великим строком, - пише Під прицілом.

Зокрема, служителі Феміди встановили, що 5 травня минулого року, перебуваючи в урочищі «Ліски», що розташоване в Любешівському районі, він взяв заздалегідь заготовлені дерев'яні дошки та вбив у них металеві цвяхи. Потім поставив свій «пристрій» на дорозі, що сполучає Судче Любешівського району та Радове Зарічнянського району Рівненської області. Сам же заховався у засідці та очікував на автомобіль своєї жертви, грошима якої планував заволодіти.

Однак, авто «Ауді А-6», хоч і переїхало через виготовлену пастку та пошкодило усі колеса, не зупинилося та продовжило рух у напрямку до Любешова.

Проте, коли машина поверталася назад тією ж дорогою, пастка таки примусила його зупинитися. Тоді зловмисник накинувся на нього з дерев'яною палицею та почав лупцювати його. Таким чином, завдав йому тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Потім зловмисник з салону авто та викрав 70 тисяч 800 гривень, 500 доларів США, 50 євро, 15 тисяч російських рублів, 700 тисяч білоруських рублів, а також телефон, вартістю 1200 гривень.

За вчинений злочин чоловіку довелося відповідати у Любешівському районному суді, який відбувся 14 грудня минулого року та засудив його до 6 років та 6 місяців позбавлення волі. До цього покарання було приєднано не відбутий термін за вироком Залізничного районного суду міста Львава.

Тож, остаточний термін призначили у вигляді 8 років позбавлення волі.

Не погоджуючись з цим вироком, засуджений звернувся з апеляційною скаргою у Апеляційний суд Волинської області, розгляд якої відбувся 26 березня цього року.

Скаргу засудженого судді залишили без задоволення, а вирок Любешівського районного суду щодо нього - без змін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а спалився мабуть на телефоні.жадібний.
Відповісти