Кривава трагедія під Луцьком: за кермом був п'яний екс-поліцейський. ВІДЕО

Кривава трагедія під Луцьком: за кермом був п'яний екс-поліцейський. ВІДЕО
За кермом автомобіля Mercedes-Benz, який ймовірно спричинив смертельну ДТП під Луцьком, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Зі слів свідків, чоловік був напідпитку і від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У страшній аварії під Луцьком загинула інженер «Волиньобленерго»

Про це Волинським новинам повідомив чоловік загиблої в ДТП жінки.

З його слів, його дружина з донькою рухались в таксі з Луцька у напрямку Ківерців. В селі Дачне біля підйому на міст водій зупинився, аби пропустити зустрічний автобус та виїхати на об’їзну.

В цей час в попутному напрямку рухався Єпіфанович за кермом Mercedes-Benz, який влетів в Chevrolet Aveo ззаду. Від удару таксі викинуло на зустрічну – просто на зустріч рейсовому автобусу.

Від удару водій таксі і пасажирка загинули, 9-річну доньку пасажирки госпіталізували в лікарню.

«Відразу після аварії Єпіфанович пересів на пасажирське сидіння і заявив, що «всі питання – до водія. Мав всі ознаки алкогольного сп’яніння але проходити тест на вміст алкоголю він навідріз відмовився, це зафіксовано на відео», - каже чоловік загиблої.

Факт відмови проходити медичне освідування зафіксували і медики, матеріали долучили до кримінальної справи. Зараз Єпіфанович перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Геннадій Єпіфанович працював в структурах правоохоронних органів, в липні 2016 року звільнився з посади начальника Управління карного розшуку УМВС України у волинській області. Одружений, має трьох дітей

Нагадаємо, в селі Дачне, що під Луцьком зіткнулись водій служби «Морячок Таксі», легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала 9-річна донька пасажирки, її госпіталізували.

21 лютого по 19 годині на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП за участі трьох транспортних засобів. Зіткнулися автомобілі «Mercеdеs-124», «Chevrolеt Aveo» та автобус «Богдан». У ДТП загинули водій та пасажирка автомобіля «Chevrolеt Aveo».

З’ясовано, що за кермом автомобіля «Mercеdеs-124» перебував 45-річний житель райцентру Ківерці.

Під час проведення огляду попередньо встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жіночку і водія. Земля їм пухом. І шкода що мусор живий. Мало би бути навпаки
Відповісти
А хочете розкажу, що буде далі? Та ні, ви самі знаєте! В гіршому випадку, якщо його провина буде доказана, він отримає умовний термін, а в "кращому" - винуватцем зроблять водія таксі і його родина буде винна всім постраждалим... Бувших ментів не буває...
Відповісти
пропоную послуги професійного свідка
Відповісти
На фото медичної довідки та сертифікаті стоїть дата 31.01 та пише, що керування автотранспортом не виявлено...це як зрозуміти? саме аварія сталась вчора, 21.02....
Відповісти
Завалити мусора нахер
Відповісти