На Волині противників медреформи «пресує» податкова?

На Волині противників медреформи «пресує» податкова?
Одразу після зборів щодо медичної реформи у Камені-Каширському до місцевого підприємця, яка їх організувала, завітала податкова служба.

Про це 5 квітня у своєму депутатському запиті прокурору області Андрію Параці та голові облдержадміністрації Борису Клімчуку оголосив депутат Олександр Пирожик (ВО «Свобода»).

Він зазначив, що 4 квітня 2013 побував на громадських зборах щодо «медичної реформи» в Камені-Каширському. Присутні практичного одноголосно висловилися за зупинення дії рішення районної ради щодо реорганізації медичної сфери в районі. Принаймні до кінця року, зазначив депутат.

«Подивувало інше: збори тільки-но закінчилися, а їх організатор – підприємець Вероніка Романович – ще не встигла добратися до свого робочого місця, як у її торговельному закладі вже з’явилися представники податкової служби, які вирішили провести позапланову перевірку – під приводом обстеження закладу щодо імовірних порушень в оплаті праці його працівникам», - зазначив Пирожик.

«Податківці так поспішали, що аж «забули» прихопити з собою третього члена комісії, надісланої для проведення такого обстеження, тож комісія намагалися здійснити його неправомірно», - зауважив депутат.

«Свободівець» просить перевірити наведені факти і надати відповідь щодо правомірності винесеними районним радами рішень і дати оцінку працівникам Податкової служби, бо «склалося стійке враження, що їх дії були безпосередньо пов’язані з тим, що підприємець Вероніка Романович наважилася відстоювати інтереси місцевої громади в «медичному» питанні», каже депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині противників медреформи «пресує» податкова?
05 квітень, 2013, 11:32