Facebook розробив свій смартфон, – ЗМІ. ФОТО. ВІДЕО

Facebook розробив свій смартфон, – ЗМІ. ФОТО. ВІДЕО
Компанія Facebook представила смартфон First, створений спільно з НТС на базі операційної системи Android.

Пристрій розроблений таким чином, щоб користувач міг у будь-якій ситуації залишатися на зв'язку зі своїми близькими та друзями, - пише ТСН.

«Facebook Phone - це соціальний телефон, який сконцентрований не на додатках, а на людях, з якими ви спілкуєтеся», - заявив засновник соціальної мережі Марк Цукерберг.

Смартфон адаптований для спілкування за допомогою функцій соціальної мережі, розроблених раніше командою Цукерберга, в числі яких дзвінки і чати. Брендовий гаджет отримав чотирьохдюймовий дисплей, дві камери, один гігабайт оперативної пам'яті та модуль Wi-Fi.



Уточнюється, що комунікувати можна буде не тільки з користувачами, що мають апарат First, а з усіма, хто користується пристроями з ОС Android. Компанія повідомляє, що новий телефон надійде в продаж 12 квітня і буде коштувати $ 99,99.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким чином, не підтвердились чутки про те, що Facebook презентуватиме власний смартфон чи модифіковану операційну систему.
http://watcher.com.ua/2013/04/05/facebook-home-bude-dostupnyy-z-12-kvitnya/?fb_action_ids=4701341776597&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Відповісти