Волинь вчергове просить Київ і Галичину відремонтувати дорогу на Львів

Волинь вчергове просить Київ і Галичину відремонтувати дорогу на Львів
Відремонтувати дорогу Луцьк-Львів, де швидкість автомобілів не може перевищувати 30 кілометрів на годину через вибоїни і ями, попросять Службу автодоріг і губернатора Львівщини.

Відповідний запит депутата Волиньради Олександра Свирида 5 квітня підтримала сесія Волиньради.

Як відомо, планувалося, що рада звернеться до Служби автомобільних доріг про необхідність ремонту дороги Луцьк-Львів через Горохів і Радехів.

Зі слів Свириди, нині на дорозі «суцільні вибоїни», а швидкість легкових автомобілів не перевищує 30 кілометрів на годину, дорогу оминають дві третини легкових авто та 90% великогабаритного транспорту.

Через це збільшилося навантаження на ділянку Київ-Чоп, що від Дубна веде до Львова. Нині і вона зі слів депутата доведена до «аварійно-критичного стану».

«Дорога «угроблена» за два місяці. Кожен день прострочки – буде ще гірше і гірше», - каже Свирида.

Як відомо, Волиньрада планувала звернутися до Служби автомобільних доріг щодо необхідності ремонту дороги. Втім, такі питання можуть розглядатися у питанні «Різне», про які говорять в кінці сесійного засідання. Аби не затягувати процес, депутати вирішили направити не звернення, а запит Олександра Свириди до голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Той у свою чергу обіцяв надіслати листа щодо необхідності ремонту до Служби автомобільних доріг та до губернатора Львівщини.

Клімчук зазначив, що про необхідність ремонту цієї дороги є
два доручення президента. Крім цього Волиньрада двічі зверталася до Львівської облради з подібним зверненням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найближчий діючий аеропорт у Львові, доїхати транспортом зі Львова до Луцька практично неможливо, а бізнес цінуе свій час,тому шановні інвестиції для Волині за великим муром. А підмурок на трассі Рівне- Луцьк, Дубно- Луцьк та Брест- Ковель.
Відповісти
та "папу" голою дупою протягнути по цій дорозі до Львова - за ніч зроблять
Відповісти
НОВОВОЛИНСЬК-ЧЕРВОНОГРАД--10КМ.НА ГОДИНУ-ТАМ ВІЧНИЙ КРИЗИС КРІМ ТАНКІВ НЕ ПРОЇДЕШ.ТІЛЬКИ РІЧКУ БУГ ПРОЇЖДЖАЄШ І РІДНА ЛЬВІВСЬКА ОБЛ.ВАС ВІТАЄ!!!!!ЖАХИ ОЦЕ ДОГОСПОДАРЮВАЛИСЯ МАМА ДОРОГАЯ.
Відповісти
а в себе вже всі дороги поробили, що за галичан взялися?
Відповісти
Галіцаям ніколи займатись дорогами. Вони світову революцію готують...
Відповісти
Для Львова дорога на Луцьк щось на кшалт пятого колеса, тому вся ганьба Волинському лоббі.
Відповісти
Вже ту дорогу можна було вже давно більш-менш зробити. Та й зі сторони Львова щось ніякої ініціативи немає. Нашо їм ті волиняки. Як наші виграли Євро-2012, то в початкових планах було у нас в області зробити слідуючі дороги: Устилуг-Володимир-Луцьк-Рівне, Любомль-Володимир-Нововолинськ-Червоноград; Ягодин-Ковель-Київ, Брест-Ратно-Ковель-Луцьк. А вдарила криза і зробили тільки одну трасу Ягодин-Ковель-Київ і то вона мала бути широка в деяких місцях, а так її сильно і не розширили. Так що будемо ждати з моря погоди.
Відповісти
Останні новини
Волинь вчергове просить Київ і Галичину відремонтувати дорогу на Львів
05 квітень, 2013, 12:00