Внаслідок жахливої аварії на Рівненщині загинуло троє людей, 5-річна дівчинка – в реанімації. ВІДЕО

Внаслідок жахливої аварії на Рівненщині загинуло троє людей, 5-річна дівчинка – в реанімації. ВІДЕО
Смертельна автопригода сталася сьогодні о 10:18 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Грушвиця Друга Рівненського району.

За кермом Porsche Cayenne перебувала 34-річна жителька Дніпра. Не впоравшись із керуванням, вона виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з автомобілем Daewoo Sens, - повідомляє РадіоТрек.

Внаслідок аварії 55-річний водій легковика та його 53-річна пасажирка, жителі села Голосковичі Львівської області, загинули на місці.

Ще одна пасажирка, їхня 30-річна односельчанка, згодом померла у лікарні.

Тіла загиблих із салону авто деблокували бійці ДСНС.

Окрім того, у салоні перебувала ще й 5-річна дівчинка. Її без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

У той час водій та пасажир позашляховика не постраждали. Відповідно до медичного освідування, кермувальниця Porsche була тверезою.

У поліції розпочали досудове розслідування. Вирішується питання про затримання 34-річної жінки. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.


Нагадаємо, 21 лютого в селі Дачне водій автомобіля Mercеdеs на швидкості протаранив таксі Chevrolet. Від удару легковик відкинуло на зустрічну, де він зіткнувся з автобусом. В результаті аварії загинула інженер служби розподільних мереж Софія Швець та водій таксі. Травми отримала і 9-річна донька загиблої, її госпіталізували.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Внаслідок жахливої аварії на Рівненщині загинуло троє людей, 5-річна дівчинка – в реанімації. ВІДЕО
23 лютий, 2019, 00:50