На території Жидичинського монастиря підпалили хліви з худобою

На території Жидичинського монастиря підпалили  хліви з худобою
У селі Жидичин невідомі підпалили господарські споруди з худобою.

Про це на своїй сторінці у facebook написав Тарас Висоцький.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Жидичині прихильники УПЦ МП погрожують «повирізати усім печінки»


Нагадаємо, 23 лютого, о 03.30 год. настоятель Свято-Миколаївського храму УПЦ (МП) села Жидичин, протоієрей Володимир Гелета відкрив прицільний вогонь з вогнепальної зброї по людях, які мирно грілися біля вогнища охороняючи храм.

"...Також вчора близько 23:00 зафіксований факт підпалу господарських споруд з живим поголів’ям на території монастирської економії.На щастя, пожежу вдалося загасити власними силами, а представники ДСНСУ склали відповідний акт. Продовжуємо чергування разом з працівниками поліції задля забезпечення законності та правопорядку, а також мирного врегулювання ситуації та уникнення провокацій. Потребуємо допомоги та підтримки!, - йдеться у дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди не будьте дурнями. Запитайте ваших дідів як Поляки різали Українців а Українці Поляків. Це все зроблено для розпалу ворожнечі. Жиди хочуть винищити Християнську віру. Не забувайте що УПЦ це не московська церква а та де читають БІБЛІЮ на старословянському. Наші прапра діди христились там...
Відповісти
Виявляється, що попи вміють не лише кадилом махати і мерседеси висвячувати, а й стріляти... І зброю мають. Але як так трапилось, що "стріляв по людях", але усі залишились живими і неушкодженими?
Відповісти
Редакція мала би видаляти коментарі, які мають ознаки розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Це кримінальне правопорушення. Не завадило б знайти фахівців, які б на цьому сайт пояснили читачам про «старослов’янську» мову, яка насправді є переробкою одного з діалектів болгарської мови. Не менш актуальним є питання канонічності. Бо УПЦ-МП в канонічному сенсі є самоврядною релігійною організацією , яка «орендує» право на визнання її канонічною. «Орендодавцем» є Російська православна Церква, яка залишає за собою право контролювати всю позагосподарську діяльність УПЦ-МП, в тому числі призначення різного роду настоятелів.
Відповісти
Яка така ворожнеча? Українці хочуть в Україні, в своїй українській церкві щоб правилась служба українською, це ж не злочин?
А от сепаратисти зі зброєю під рясою цього не хочуть і стриляють, а це вже злочин.
Ворожнечу в 2014 році розпалив кремль, тому не дивно, що українці не шанують посібників кремля.
Відповісти
Гут знайшов місце де курити,розкажіть йому що це небезпечно біля худоби,бо може бути шашлик!
Відповісти
Як загине тітушка в нерівнім бою, то закопають як героя, з українськими попами...
Відповісти
А стріляв то не батюшка... А ті, мабуть, що ропалюють ворожнечу... Обріхувати, прес секретарю з монастиря, жителів села не перший раз, і мабуть не останій... Страшно тепер ,що така в них віра,яка побудована на рейдерстві і брехні з допомогою депутатів -активістів.
Відповісти
Останні новини
На території Жидичинського монастиря підпалили хліви з худобою
23 лютий, 2019, 09:44