За 15 годин пройшли 57 кілометрів: волинські патрульні взяли участь у екстремальних змаганнях. ФОТО

За 15 годин пройшли 57 кілометрів: волинські патрульні взяли участь у екстремальних змаганнях. ФОТО
Відчуття екстриму, незабутні враження та позитивні емоції отримали патрульні поліцейські під час участі у туристичних змаганнях «Стежками Героїв «Доброволець-2019».

Працівники УПП у Волинській області подолали 57-кілометрову дистанцію за менш, ніж 15 годин, - повідомляє прес-служба відомства.

Змаг проводився 23-24 лютого 2019 року в урочищі «Вовчак» Турійського району. Cтартували та фінішували - у селі Бобли.

Головною метою змагань є вшанування геройського чину всіх борців за незалежність Української держави. Окрім того, змагання ставлять за мету популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя та активне зайняття спортом.

Пишаємось нашими мужніми та витривалими патрульними поліцейськими!








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так цеж відділ моніторингу. Один людей крамсає. Другий був замом вигнали назад в Луцьк. Третій в моніторинг пішов щоб нічого неробити. Четвертий стукач галімий. Хочам там майже всі такі. Є пару нормальних остальні недолугі ображенні життям чмошники!
Відповісти
Не зрозумів у чому фішка:за 15 годин подолали ВСЬОГО 57 км!!! Пройшли ці кілометри, судячи з фото, не несучі на собі ані зброї, ані боєприпасів або військового спорядження, без броніків, лише з якимись невеличкими рюкзчаками за плечима. Та це для молодих здорових лобуряк, які на фото, повинно було стати приємною легкою прогулянко а не чимось таким визначним. Ну максимум - все одно як "піонерська зарниця" у старі часи (хто памятає, що це таке). Потішив карімат у одного з учасників (на фото). Тоб то хлопака ще й поспати під час проходження дистанції встиг?
Відповісти
Звертаю Вашу увагу, якби Ви уважно читали текст то "Головною метою змагань є вшанування геройського чину всіх борців за незалежність Української держави", думаю не в проходженні 57 км. в них була мета а участь)
Відповісти
Останні новини
За 15 годин пройшли 57 кілометрів: волинські патрульні взяли участь у екстремальних змаганнях. ФОТО
24 лютий, 2019, 19:06