У Луцьку презентували аналітичний медіаресурс. ФОТО

У Луцьку презентували аналітичний медіаресурс. ФОТО
У Луцьку презентували громадський інформаційно-аналітичний центр «Волинь Медіа».

Захід відбувся 5 квітня в конференц-залі нового центру.

Як розповів голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход, «Волинь Медіа» - це інтерактивний громадський суспільний медіа-проект Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу, зроблений за кошти цього центру без жодної зовнішньої підтримки. Не пов’язаний з жодними політичними, громадськими чи бізнесовими структурами.

«Він створений, щоб активізувати комунікацію між владою, бізнесом та громадськістю. Мета і завдання – виготовлення та поширення об’єктивної, збалансованої, аналітичної інформації з суспільно-політичних подій Волинської області.

Будемо пропонувати текстовий та відео контент. Також ми ставимо за завдання створити умови та можливості для проведення медійних заходів, конференцій, семінарів, брифінгів для всіх зацікавлених осіб», - зауважив Наход.

За його словами, «Волинь Медіа» впроваджуватиме новий медіасервіс – онлайн трансляції з заходів, які відбуваються у залі. Це дасть можливість залучити ширшу аудиторію до участі в публічних заходах.

За словами Находа, ідея такого центру не нова. Організатори перейняли досвід вітчизняних та закордонних подібних центрів.

Проект складається із двох частин: сайт за адресою volynmedia.com та конференц-зал на 35 або більше осіб у будинку на розі вулиць Лесі Українки та Ковельської («Зося»).

Координатор проекту Марія Доманська наголосила, що сайт не претендує на те, щоб називатися інтернет-виданням, але менше з тим, це медіа, яке також виготовляє власну продукцію.

Основні розділи сайту: текстові та відео аналітичні матеріали, топ-новини Волині, досьє публічних людей з максимальною інформацію про них, новини з інформацією про події в центрі, блоги, фотовідеоархів, анонси суспільно-політичних подій, онлайн трансляції.

«Волинь Медіа» надає і платні послуги, якими можуть скористатися політики, посадовці, громадські організації, журналісти, бізнесмени, менеджери фірм та представники будь-яких сфер.

«Ми пропонуємо організацію публічних і закритих заходів, відео-трансляції, чати, моніторинг ЗМІ, підготовку аналітичних продуктів, фото та відео зйомку, доступ до інтернету», - зазначила координатор.

Доманська наголосила на тому, що громадським організаціям надаються пільги. Крім того, якщо тематика події буде стосуватися суспільно важливої теми, то послуги будуть безкоштовні.

«Якщо ми будемо вважати, що ця тема просто мусить бути висвітлена або якщо до нас прийдуть робити прес-конференцію, наприклад, з організації сліпих, то цим категоріям послуги будуть безкоштовні», - зазначила Марія Доманська.

Окрему уваги приділили і журналістам. Центр пропонує організовувати відео-чати через ресурси ЗМІ. Можна буде користуватися відео архівом, якщо буде необхідність вирізати той чи інший коментар, процитувати текст. На так званій дошці анонсів буде розміщена інформація про всі події для журналістів, які відбудуться найближчим часом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щасливого плавання
Відповісти
щасливого плавання
Відповісти
О щось цікаве з'являється і у нашому болоті. Похвально!
Відповісти
Все передерли з кворкінг центру Репотер
Відповісти
цікаво, а звідки такі кошти в обездолених діячів? Розкажіть?
Відповісти
То вони просто хочуть подоїти бариг на місцевих виборах...
Відповісти
а толку з того? всеодно Боря та Романюк наказуватимуть Вам всім і надалі,що друкувати,а що ні..., тут і так все наперед ясно-продажні шкури!
психітри, так звані, будуть воду тут каламутити тупістю, то що нового та позитивного в цьому?
нема нічого!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку презентували аналітичний медіаресурс. ФОТО
05 квітень, 2013, 15:01