Губернатора Волині дві години публічно хвалили і критикували

Губернатора Волині дві години публічно хвалили і критикували
Під час обговорення діяльності голови облдержадміністрації Бориса Клімчука депутати мали найбільше зауважень щодо роботи в медичній та молочній галузях і стилю поведінки.

Після близько двогодинного обговорення звіту 51 з 65 депутатів підтримали звіт губернатора.

Серед виступів обранців звучало як схвалення діяльності губернатора, вдячність за роботу і побажання довгих років життя, так і жорстка критика як діяльності, так і його особи.

«Комусь не подобається мій стиль поведінки, комусь стиль поведінки Бориса Клімчука. Але результат роботи Бориса Клімчука подобається всім волинянам», - зазначив голова облради Володимир Войтович.

Натомість Святослав Боруцький критикував Клімчука за проведення змін в медичній галузі. Погану організацію інформаційної кампанії щодо змін у медицині відмітив і депутат Сергій Слабенко.

Ігор Гузь похвалив комунікативне вміння Клімчука працювати з центральною владою, втім критикував Клімчука за «політичну корупцію». Мовляв, вступив депутат В’ячеслав Рубльов у групи «Патріоти Волині» - отримав посаду у Пенсійному фонді.

Критикували Клімчука і за стан доріг в області, розвиток молочної галузі, кадрову політику та стиль управлінської поведінки, порівнюючи його з діяльністю диктатора Августа Піночета.

«Черговий урок для мене відбувся. Буду надалі вчитися. Пропозиції врахую», - резюмував губернатор.

Клімчук зізнався, що замовляв опитування, аби отримати оцінку громадян своєї діяльності. Опитування 10,6 тисяч волинян його задовольнили. Втім конкретні дані він не називав і сказав, що опитування замовляв суто для себе.

«Поки що ситуація така, яка дає мені можливість залишатися і виконувати функції. Партії непогана. Ми ж розуміємо, що ми на Волині. Я, до речі, поміряв своїх двох замів. Карпюка і Башкаленка. Динаміка росте. Більше їх впізнає, знає і більше людей їм довіряє», - додав Клімчук.

Текст звіту публікує сайт облради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦАР БОРИС на свому місці.... Молодець...
Відповісти
«Комусь не подобається мій стиль поведінки, комусь стиль поведінки Бориса Клімчука. Але результат роботи Бориса Клімчука подобається всім волинянам», - зазначив голова облради Володимир Войтович. Ухх.. пішло "пакращення"!!! Всі волиняни ридають з радощів....
Відповісти
Тільки коней судять по результатам роботи! Людину оцінюють і по результатам і по стилю поведінки, вихованню, порядності, ставленню до підлеглих і ступеню лизоблюдства перед керівництвом ...чи не злодій, хам, ...і т.п.
Відповісти
По большому счету дурь отечественных чиновников удивлять нас уже не должна. Но, видимо не желая, чтобы мы окончательно погрязли в полном унынии и безразличии, они порой стараются нас растормошить. Вывести, так сказать, из состояния зимней кататонии. А заодно освежить внимание к себе любимым.
Відповісти
депутат зазначив, що за темпами падіння промислового виробництва Волинь мала на кінець 2012 року 5,2%, зафіксовано міграційне скорочення населення, із 72 регіональних програм фінансувалися або частково фінансувалися лише 34. "Результат роботи Бориса Клімчука подобається всім волинянам», цікаві ті волиняни , мо їх ще дустом?!
Відповісти
Критикани - а ви взагалі що зробили, крім топтання клави?!:)
Відповісти
Посипаю голову попелом, каюсь. Дзвонив знайомий швед, який працював водієм . Каже вийшов на пенсію..як і всі його колеги доларовим мільйонером. Але прочитав про "пакращення" на Волині і хоче імігрувати до нас. Тяжко переконати не їхати. Не вірить, каже всі волиняни задоволені, живуть за Клімчуком , як в Бога за пазухою!
Відповісти
Шо значить быть евреем - всегда прав
Відповісти
Зло Клімчука навіть не в медичній галузі чи в кривих дорогах. Сьогодні на Волині з його подачі переслідують, судять і звільняють з роботи людей за те, що вони є не конкурентами, а політичними опонентами Клімчука. А ті, в свою чергу, теж погрожують «садити», якщо прийдуть до влади. Іншими словами, в області голові ОДА вдалось вибудувати принцип «Клімчук – опозиція», яка несе не перемогу над конкурентом, а його знищення: один править, а інший затаївши зло, чекає. Чекає, що «оковы тяжкие падут, темницы рухнут…», - він буде при владі, і тоді він поступить з опонентом так, як поступили з ним. Тобто, проходить груба зачистка політичного поля і влаштування усього процесу на базі так званої правлячої псевдоеліти. Це ЗЛО не стимулює розвиток незалежних соціальних і правових інститутів, бо опонент прийде до влади і прикриє ці інститути, щоб у в’язниці сидів його колишній опонент. Коло замикається. Такими ж методами намагаються працювати його заступники. Яскравий приклад - репліка нікчеми Курилюка на оголошення депутата Гузя про те, що на Волині відбудеться акція опозиції.
Відповісти
Клімчук прозвітувався перед радою один раз в рік, а наймит войтович звітується пере Клімчуком щоденно. Позиція.
Відповісти
Пане Войтович,та не має у Вас ніякого стилю поведінки.У Вас є тваринний страх і рабська покора перед Клімчуком.Вам ніколи не хотілося розігнутися,розправити плечі і прямо дивлячись в очі сказати всю правду.Мені за Вас соромно...
Відповісти
Останні новини
Губернатора Волині дві години публічно хвалили і критикували
05 квітень, 2013, 15:25