У прокуратурі Волині – нові призначення

У прокуратурі Волині – нові призначення
Начальником слідчого відділу прокуратури Волинської області призначений Тарас Безрукий.

Про це йдеться у відповідному наказі прокурора області Андрія Параки, повідомили у прес-службі відомства.

До цього Безрукий працював старшим прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при проведенні дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Івано-Франківської області.

На вакантну посаду начальника відділу представництва інтересів громадян і держави в судах прокуратури області призначений старший радник юстиції Павло Манзій, який працював старшим помічником прокурора області з питань захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин.

Радник юстиції Андрій Рибак став старшим помічником прокурора області з питань захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин.

До цього Рибак працював прокурором відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури області.

Радник юстиції Валентин Чмух призначений на вакантну посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області.

Раніше Чмух працював прокурором цього ж відділу.

Сергій Супрун за результатами конкурсного відбору призначений на посаду начальника відділу матеріально-технічного забезпечення та соціально-побутових послуг прокуратури області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У прокуратурі Волині – нові призначення
24 січень, 2012, 15:36