#Спілкуйся_нарівні: у Ківерцях особливі дітки садили квіти з посадовцями РДА. ВІДЕО

#Спілкуйся_нарівні: у Ківерцях особливі дітки садили квіти з посадовцями РДА. ВІДЕО
В інклюзивно-ресурсному центрі у Ківерцях посадовці райдержадміністрації разом із особливими дітками вчилися висаджувати квіти.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

На захід запросили діток з інвалідністю та особивими освітніми потребами. Серед них і маленький Максимко. Хлопчику важко вимовляти всі слова, тож його мама впевнена, що такі заходи допоможуть йому адаптуватися в суспільстві.

"Для діток це дуже добре, але треба розвиватись. Якщо нічого не робити, то дитина залишиться на такому ж рівні, як є. Наш Максимчик трошки погано розмовляє, тому ми прийшли сюди, щоб він трошки розговорився і нам тут дуже подобається", - запевняє мама хлопчика Оксана Мірчук.

Висаджені квіти дітки забрали додому, а ще отримали подарунки від голови Ківерцівської РДА Валерія Ткачука.

"Це дуже хороша естафета. Так ти стаєш ближчим до дітей і ми вибрали саме цей інклюзивний центр, тому що ці дітки потребують живого спілкування, спілкування з однолітками, з дорослими і навіть з тією самою владою", - переконує Валерій Ткачук.

Естафету передали голові Маневицької РДА Андрію Линдюку.


До слова, Діти уже пекли піцу з головою Волинської ОДА Олександром Савченком, каталися на роликах з посадовцями відділу інформаційної політики Волинської ОДА та співали у караоке із заступником голови ОДА Денисом П'ятигорцем.

А також мали змогу погратися у дитячо-розважальному центрі Фіглі-Міглі, що у ТРЦ “ПортCity” з першим застпуником голови Волинської облдержадміністрації Олександром Киричуком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.