Журналісти «Аверсу» рилися в особистих речах працівниці Волинської ОДА

Журналісти «Аверсу» рилися в особистих речах працівниці Волинської ОДА
В ефірі телеканалу «Аверсу» вкотре вийшов блог журналістки Наталки Поліщук. В ньому авторка показала кадри, на яких видно особисті записи працівниці відділу інформаційної політики облдержадміністрації Катерини Павлової.

Йдеться про особистий щоденник, де Катерина Павлова пише про плани на день. Зокрема, там є нагадування про заходи, які організовує ОДА і які вона планує відвідати, плани на вільний від роботи час – спортзал, басейн, вивчення англійської мови тощо. Так, Катерина Павлова обурилася, що її особисті записи знімали без її дозволу, в той час, коли її не було в кабінеті та винесли на публічний огляд.

«Друзі, раджу подалі триматися від працівників Аверсу! Сьогодні вони залізли в мої особисті речі, а завтра залізуть у ваші! Цей #ротСкабєєвой не гребує нічим!Це взагалі нормально залазити в мої особисті речі в той час, як я вийшла з кабінету? Може ви ще у моїй сумці рилися? Можу запросити додому показати брудну білизну! Вам же до такого опуститися, що два пальці (далі по тексту ви знаєте). А так, ще й премію отримаєте! Хто вас виховував? Батьки не вчили, що особистих речей без дозволу брати не можна? Хоча, до чого тут апелювати. Ні совісті, ні гідності, ні етики. #Аверспробитедно» - пише Павлова у Facebook.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповіла, коли відбулася зйомка цих кадрів. За її словами, ще у п`ятницю 4 січня 2019 року в її кабінет зайшли працівники «Аверсу» – журналіст Владислав Корнелюк та оператор Мирослав Хотимчук. Вони звернулися за коментарем до голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка. Катерина Павлова попросила їх зачекати, а сама вийшла домовитися про запис. В цей час, на думку Катерини Павлової, працівники «Аверсу» і рилися в її особистих речах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хотимчук - це жопа, порвана на фашистський знак. Весь в тата. Яблуко від яблуні далеко не впаде. Там культури, як в курки зозулястої.
Відповісти
Не вірю! А вірю Аверсу, бо не засцяли в Шарія взяти інтерв'ю
Відповісти
Це кримінальний злочин, втручання в особисте життя і прихована зйомка, пишіть заяву, тут і на шпіонаж може потягнути...
Відповісти
От .., люди ви не думайте, це ж та шо укропівця з сімї витягнула, катерина тепер має право будь що і будь де говорити, кришу відчуває поки його біля себе тримає
Відповісти
Щось мало віриться словам прислужників Савченка....
Відповісти
Який це блог, якої "журналістки"? :) Вона вдома, на планшет або смартфон, комп записала це? :) Використовується студія телеканалу, читається з суфлеру заготовлений текст і написаний не нею!!! не вміння працювати на камери... і це "журналістка"?! Не ображайте поважних людей-журналістів кажучи про цю ... !!!
Відповісти
А прислужникам Бєні і Палиці віриться більше? :))))))))))
Відповісти
Останні новини
Журналісти «Аверсу» рилися в особистих речах працівниці Волинської ОДА
27 лютий, 2019, 10:26