На Волині рятувальники отримали 4 нові пожежні автомобілі

На Волині рятувальники отримали 4 нові пожежні автомобілі
У Луцьку 27 лютого відбулася передача від ДСНС України 4-х нових пожежних автомобілів.

Пожежні автомобілі передали у Горохів, Ківерці, Любомль, а також 1-ій Державній пожежній частині Луцька, - інформує ДСНС України у Волинській області.

Як зазначив начальник Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, сучасна оновлена та удосконалена техніка сприятиме підвищенню ефективності виконання завдань за призначенням.

Нові автомобілі відрізняються своєю компактністю, комфортнішими умовами та удосконаленими технічними можливостями у порівнянні із автомобілями, які дотепер були на озброєнні у рятувальників.

Довідка: пожежний автомобіль АЦ-4-60(530927)-515М оснащений лафетним стволом, цистерною на 4 тисячі літрів води та баком на 400 літрів піноутворювача, центробіжним насосом продуктивністю 60 л/с, переносною електростанцією потужністю 5,5 КВт, мотопомпою продуктивністю 30 л/с, електризованою автоматичною лебідкою, укомплектований аварійно-рятувальним інструментом (бензорізом, бензопилою) та ручним інструментом, а також комплектом пожежних рукавів українського виробництва. Крім того, автомобіль облаштований більш сучасним світловим і звуковим обладнанням.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кам’яний вік.Мази-КамАЗи-тази.Ви сучасну техніку коли почнете купляти???Як же ми в ЄС і НАТО підемо з цією рухляддю?Де IVECO,DAF ???
Відповісти