В Україні люди вулицями плавають на човнах. ФОТО. ВІДЕО

В Україні люди вулицями плавають на човнах. ФОТО. ВІДЕО
За минулу добу на Івано-Франківщині відкачано воду з 4 підвальних приміщень, 1 дворогосподарства і 1 криниці.

Загалом викачано 968 кубометрів води, розчищено 13 пішохідних містків до дворогосподарств від захаращення та 21 м русел річок, ‒ пише Українська правда.

Також здійснено укріплення 60 погонних метрів дамби р.Свірж в с. Букачівці Рогатинського району, шляхом укладання 400 мішків з піщано-гравійною сумішшю. Крім того, біля р. Ворона в Тисменицькому районі організовано чергування 7 спостережувальних постів з числа працівників державної пожежно-рятувальної частини №2 м.Тисмениця, відділення водолазно-рятувальних робіт та гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Працівниками пожежно-рятувальної служби через водні перешкоди перевезено 249 осіб місцевого населення. Зокрема, 5 квітня рятувальникам довелося надавати допомогу похоронній процесії в с.Підпечари Тисменицького району. Працівники служби з надзвичайних ситуацій за допомогою човна переправили місцевого священика до будинку покійника для проведення похоронної церемонії.

Разом з тим, у Рівненській області протягом 5 квітня відкачано 2 тисячі 403 кубометри води, повідомляє прес-служба ДСНС області. Рятувальники надавали допомогу громадянам по відкачуванню води у містах Рівне, Дубно, Костополі, Дубровицькому та Сарненському районах.

Гідрологічна ситуація в області є контрольованою, об’єкти господарювання та життєзабезпечення функціонують у нормальному режимі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні люди вулицями плавають на човнах. ФОТО. ВІДЕО
06 квітень, 2013, 16:49