Інтер покаже всі бої Кличків

Інтер покаже всі бої Кличків
Телеканал «Інтер» запускає цикл спецпроектів «Великий бокс», в рамках якого будуть показані бої братів Кличків, а також їх підопічних із промоутерської компанії «К2 Promotions».

Про це інформує Кореспондент.

Усі трансляції поєдинків будуть супроводжуватися «прямими» включеннями зі студії з коментарями від експертів і відомих персон в боксерському світі, повідомляє прес-служба телеканалу.

У планах «Інтера» показати, як мінімум, чотири бої за участю братів Кличків, два з яких відбудуться найближчим часом. 18 лютого Віталій битиметься з британцем Дереком Чісорою, а 3 березня Володимир вийде на ринг проти француза Жана-Марка Мормека.

Також 4 лютого відбудеться трансляція бою за звання чемпіона Європи в напівважкій вазі між В'ячеславом Узєлковим і німцем Едуардом Гуткнехтом. 10 березня Інтер покаже поєдинок за участю Заура Байсангурова за звання чемпіона світу за версією WBO з суперником з Чехії Лукашем Конечни.

У цьому році бій за звання чемпіона світу за версією WBO проведе і Макс Бурсак. Передбачається, що поєдинок відбудеться восени.

Ведучим програми Великий бокс стане Роман Кадемін, а коментувати поєдинки буде Володимир Гендлін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Інтер покаже всі бої Кличків
24 січень, 2012, 16:31