На Київщині ‒ повінь. ВІДЕО

На Київщині ‒ повінь. ВІДЕО
Мешканці Київської області ловлять рибу у себе на городі і, жартуючи, хочуть робити в погребах басейни.

А також чекають в гості місцеву владу, щоб та допомогла з ремонтом підтоплених будинків, - пише ТСН.

Елітні Бортничі під Києвом. Повінь з'єднала кілька сільських ставків в один великий. Тепер по рибу не треба далеко ходити - ловиться просто на городі.

У селі Велика Димерка залило кілька вулиць. Пожежники намагаються відкачати воду в хатах. Місто Бровари - тут забиті водовідвідні канали. Попри рівчаки, у хаті – калюжки.

Наталка Цвєткова
дякує МНСівцям - вони відкачали сантиметрів 15 води, але каже, щойно помпи вимикають - вода знову швидко прибуває. Жартує, що скоро буде на човні в хату запливати.



«Одна хата у нас зовсім пропала, залило там все. Дочка перебралася до нас, але й тут спасіння нема», - каже жінка.

А в Гурівщині можна плавати. Подекуди води на подвір'ях більше метра, її намагаються відпомпувати пожежники, але з траси міжнародного значення вона прибуває дуже швидко.

«Дуже багато горя нам принесла Житомирська траса. З дороги тече вода. Не зробили жодного водовідвода і зараз, подивіться, тече вода», - жаліються жителі. Мотопомпи у Київську область звезли з кількох сусідніх областей, але вони проблему не вирішують, визнають МНСівці. Рівень води все одно зростає. Винуватець цього не лише танення снігу, а й нічний рясний дощ.

«Тільки в Броварському районі, тут, в Броварах працює близько 20 мотопомп, але складність в тому, що тільки ми перестаємо качати, як вода прибуває знову», - кажуть рятувальники. Треба лише чекати, радять рятувальники, і просити неба не дати більше дощу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Київщині ‒ повінь. ВІДЕО
07 квітень, 2013, 10:08