Чому у луцьких маршрутках треба підвищити вартість проїзду: думка перевізника

Чому у луцьких маршрутках треба підвищити вартість проїзду: думка перевізника
Директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін пояснив, чому вважає доцільним підвищення вартості проїзду у маршрутках з 5-ти до 6-ти гривень.

Про це йдеться у протоколі наради управління транспорту та зв’язку та перевізників.

За словами Сергія Дьоміна, для перевезення на маршрутах потрібно в першу чергу збільшити тариф на перевезення. На сьогодні перевізник при відкриті нового маршруту чи зміни чинного маршруту керується економічною складовою та рентабельністю.

Сергій Дьомін каже, що нині собівартість послуг на перевезення більша за тариф на перевезення, тому необхідно піднімати тариф.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби затрати були більші від виручки, перевізники б не перевозили - не треба брехати
Відповісти
Для того щоб корова приносила більше молока - її потрібно більше доїти та менше кормити. Так само й тут. Менше сервісу за більші гроші.
Відповісти
а ще є приказка: поганому танцюристу тапки заважають
Відповісти
А гамна їм, а не підвищень тарифів! По—перше, менша курива під час рейсу в поміж ним. По—друге, покращити якість, а не бидлянськість. По—третє, про яку рентабельність тут пи*дейшин? Одну купюру собі в кишеню, другу лишив на касі. А як відсоток власнику, скаже пасажирів не було.
Відповісти
Хай тех огляд пройдуть так як треба !!!! І поставлять два термінали типу як на парковці в середині .. то хоч того відчуття шпротів не буде ... Щоб не садив більше ніж дозволено !!!і хай буде проїзд по 10гр але всі сидять в теплі і на м'яких чистих сидіннях
Відповісти
Обновіть автопарк, дотримуйтесь графіків, прибирання розпочніть, не вимикайте gps навігацію, встановіть WiFi, електронні картки для проїзду (щоб бачити ваші реальні прибутки), а тоді поговоримо про тарифи.
Відповісти
вальцманки-душогубки - це так по-гейропськи! Для поліських хуторян в самий раз.
Відповісти
Яка цікава думка перевізника, а от якщо впровадити електронний квиток - то вони взагалі їздити відмовляться, бо чорний нал не обліковується, квитки не видаються, податки не платяться, але пільговики їм жити заважають, дивна ситуація, не так?
Відповісти
Підняття вартості проїзду повинні відчути пасажири не полегшанням ваги гаманця, а підвищенням рівня комфорту. А у нас вартість проїзду весь час тільки зростає, а маршрутки, як були курятниками на колесах з хамовитими водіям, так і надалі нічого не змінилося.
Відповісти
Ідеї укропу - обідрати людей на більше грошей, виберіть ще клоуна - то самі клоунами станите, будете в гівні жити, в собачих будках їздити і платити за це 10 грн.
Відповісти
Останні новини
Чому у луцьких маршрутках треба підвищити вартість проїзду: думка перевізника
02 березень, 2019, 09:43