У луцькій поліклініці №2 оновили відділення денного стаціонару. ФОТО

У луцькій поліклініці №2 оновили відділення денного стаціонару. ФОТО
У КП “Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №2” презентували роботу оновленого відділення денного стаціонару, що є однією із форм амбулаторного лікування хворих, що не потребують цілодобового медичного нагляду.

За час існування денного стаціонару на базі КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» обладнання та саме приміщення морально застаріло і потребувало оновлення, - повідомили у луцькій мерії.

"Саме тому депутати міської ради на сесії прийняли рішення про виділення коштів на проведення капітального ремонту приміщення у сумі 930,5 тис. грн. Окрім цього, для придбання меблів, обладнання та інвентарю денного стаціонару виділено додаткові кошти в сумі 151,4 тис. грн.

Оглянути роботу нового обладнання прийшли й представники міської влади.

За словами завідувача відділення денного стаціонару, лікаря кардіолога Людмили Бєлоцької, лікування в умовах денного стаціонару набуло популярності як серед медичних працівників, так і серед пацієнтів. Адже пацієнт може отримати всі необхідні йому маніпуляції, процедури, обстеження та консультації лікарів протягом дня і повернутись додому.

За рік в умовах денного стаціонару проходить лікування близько 3500 осіб. Основний профіль – соматичні захворювання: хвороби серцево-судинної системи, нервової, ендокринної, травної систем. Така форма лікування є доступною, зручною і економічно вигідною.

Відділення складається із семи лікувальних палат, ординаторської, маніпуляційної та кімнати для персоналу. Відтепер ці приміщення не лише обладнані новим медичним устаткуванням та меблями, а й набули нового естетичного вигляду. Для проведення внутрішьовенних маніпуляцій було придбано два спеціалізовані крісла -реклайнери.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер! Вітаємо з відкриттям! Раді,що ви задоволені меблями , які ми Вам підібрали та поставили! Бажаємо процвітання відділенню та комфорту усім пацієнтам!!!
Відповісти
151,4 тис.грн. на придбання меблів-круто. От якби перевірити їх реальну вартість, тим більше якщо вони придбанні у відомої аферистки підприємця Кононової, то я не здивуюся.... А так радує, що будуть комфортні умови для хворих пацієнтів.
Відповісти
Останні новини
У луцькій поліклініці №2 оновили відділення денного стаціонару. ФОТО
05 березень, 2019, 18:21