У Ковелі безробітні започатковують власну справу

У Ковелі безробітні започатковують власну справу
Одним із напрямків активної політики зайнятості у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості є сприяння у започаткуванні власної справи безробітними за допомогою різних форм.

Однією з таких форм є організація і проведення курсів цільового навчання за напрямком «Підприємець-початківець». Повідомляють у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості.

01.03.2019 року за сприяння Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (на базі Ковельського промислово-економічного коледжу) за участю методиста Рівненського ЦПТО Наталії Місюри та представника Ковельського міськрайонного цетру зайнятості, відбувся випускний іспит, на якому 10 слухачів презентували та успішно захистили свої бізнес-проекти.

Тематика бізнес-планів найрізноманітніша, зокрема: у Матвійчука Тараса - «Вирощування та продаж ягід лохини високорослої». Сидорук Олена представила «Створення господарства з вирощування горіхів», а Кравчик Романія – «Надання бухгалтерських послуг», Гордіюк Сергій розповів про «Збір безпечних відходів».

Отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю надає можливість взяти долю у власні руки і змінити своє життя на краще, - переконані у центрі зайнятості. Можливо, дехто з них вагався, коли фахівці центру зайнятості пропонували їм нелегкий шлях підприємництва. Але вони зважилися на це, і тепер ніхто не жалкує, що зробив ці перші кроки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.