У волинському місті скандал через ремонт дороги

У волинському місті скандал через ремонт дороги
Володимир-волинські свободівці вимагають у влади міста не платити за ремонт однієї з центральних вулиць.

Як стверджує голова депутатської фракції ВО «Свобода» у міськраді Сергій Коба , після «капітального» ремонту вулиці Привокзальної, який проводився в останні місяці 2012 року, асфальтне покриття зникло разом зі снігом, - пише Вісник + К.

«Після опублікування статті в газеті «Слово правди» за 4 квітня 2013 року під назвою «А найперше - про дороги» мене як депутата міської ради обурило те, що планується використати субвенцію з державного бюджету обласному на погашення заборгованості за капітальний ремонт вулиці Привокзальної у місті Володимирі-Волинському у сумі 339,7 тисяч гривень.

Можливо, представники влади не їздять по одній з центральних вулиць нашого міста, але я б запропонував їм все ж таки проїхатися. І тоді вони переконаються, що той капітальний ремонт не можна назвати навіть якісним латанням ям, бо за декілька місяців нове асфальтне покриття сходить разом зі снігом, утворюючи все нові і нові вибоїни», - зауважив Коба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вже скільки разів їзджу у гості до родичів у Володимир, там щось ніколи у місті я толкових доріг і не бачив. Дорогу до Зимнівського монастиря не врахунок. Бо її зробили для поважних гостей. А до вокзала, щоб заїхати зі сторони вулиці Луцької, то завжди сплошні ями. Що там того Володимера і не можуть вже тих паро доріг відремонтувати.
Відповісти
Останні новини
У волинському місті скандал через ремонт дороги
08 квітень, 2013, 10:21