Суддя з Луцька пройшов до Верховного Суду

Суддя з Луцька пройшов до Верховного Суду
Суддя Апеляційного суду Волинської області Андрій Грушицький отримав один із найкращих результатів у конкурсі до Верховного Суду України.

Про це йдеться у результатах конкурсу, оприлюднених 6 березня судово-юридичною газетою «Суд.інфо», - повідомляє «Волинь24».

Загалом другий конкурс до найвищої судової інстанції – Верховного Суду – оголосили 2 серпня минулого року. До Вищої кваліфікаційної комісії суддів надійшло 659 заяв. Після анонімного тестування, практичних завдань та спеціальної перевірки до фінального етапу (співбесіди) дійшло менше половини кандидатів – лише 235 претендентів. Кожен із них претендував на посаду в одному із чотирьох касаційних судів Верховного Суду: цивільному, адміністративному, кримінальному чи господарському.

Після співбесід оприлюднили загальні результати конкурсу.

Волинський суддя Андрій Грушицький подавав заяву до Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду. За результатами всіх випробувань він здобув 4 місце серед 152 кандидатів, які претендували на високу посаду у цивільному судочинстві.

Андрій Грушицький із 2007 до 2013 року працював суддею Луцького міськрайонного суду. У 2013 році перейшов до Апеляційного суду Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скотэняка
Відповісти
Скотэняка
Відповісти
Щиро вітаю поважного Миколу Миколайовича Русинчука проходженням відбору до Верховного Суду. Я переконаний, що Микола Миколайович Русинчук - суддя Волинського апеляційного суду з чималим стажем стане гідним прикладом для наслідування!!!!11МУЖИИИИИИКК!!!!
Відповісти
а прохідний бал скільки тисяч чи сотень тисяч доларів
Відповісти
Так шкода, що наша нація настільки тупа, що нічого кращого не може написати, як "порішав", "заплатив"!!! Знали б ви скільки це вартує часу, знань і нервів, щоб здати всі іспити і туди потрапити! Треба навпаки гордитися тим, що ще є такі люди, якими може гордитися Волинь! А скотиняки-це ті коментувальники,яким немає чим зайнятися, а лише безпідставно писати різну дурню в коментарях- це ваш максимальний розумовий рівень!
Відповісти
Останні новини
Суддя з Луцька пройшов до Верховного Суду
06 березень, 2019, 23:30
На Волині горять торф'яники
06 березень, 2019, 22:24