Волинські правоохоронці провели спільні навчання, аби забезпечити правопорядок під час виборів. ФОТО

Волинські правоохоронці провели спільні навчання, аби забезпечити правопорядок під час виборів. ФОТО
У середу, 6 березня, поліцейські, рятувальники та нацгвардійці у ході проведення тактико-спеціальних навчань відпрацювали алгоритм спільних дій під час забезпечення публічної безпеки на виборах.

Навчання пройшли на базі Тренінгового центру ГУНП у Волинській області, що у селі Сокиричі. Повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Керівник головного управління Нацполіції в області Петро Шпига провів інструктаж для учасників навчань та зазначив, що під час забезпечення виборчого процесу між усіма підрозділами повинна бути повна взаємодія та координація всіх дій.

«Навчання проводяться з метою готовності особового складу до реагування на правопорушення, відпрацювання алгоритму дій усіх підрозділів, а також порядку документування різних правопорушень на виборах», – розповів Петро Шпига, начальник Головного управління Нацполіції.

Поліцейські, військовослужбовці Нацгвардії, прикордонники та рятувальники відпрацювали комплекс спільних дій у разі виникнення порушень законодавства України під час виборів. Зокрема, дії особового складу правоохоронців під час блокування виборчої дільниці, виявлення небезпечного предмету в місці проведення голосування, а також реагування на різні позаштатні ситуації.

За результатами відпрацювання керівники структурних підрозділів ГУНП в області провели аналіз дій правоохоронців у змодельованих ситуаціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські правоохоронці провели спільні навчання, аби забезпечити правопорядок під час виборів. ФОТО
08 березень, 2019, 02:49