На Волині зменшать кількість перевірок підприємств

На Волині зменшать кількість перевірок підприємств
На Волині хочуть зменшити кількість перевірок різними держструктурами приватних та державних підприємств, бо є доручення президента України Віктора Януковича сприяти розвитку бізнесу.

Про це йшлося 8 квітня під час оперативної наради у Волинській обласній державній адміністрації.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук зазначив, що під головуванням Януковича відбулося засідання комітету економічних реформ, де президент поставив головне завдання – сприяти розвитку бізнесу.

«За інституційним умовами ведення бізнесу, ми займаємо перше місце в державі. Але сказати волинській громаді, що в нас усі питання врегульовані і відбуваються в рамках закону, я не можу. За окремі речі мені соромно», - заявив Клімчук.

За його словами, різні державні контролери здійснюють занадто багато перевірок підприємств. Клімчук навів приклад Камінь-Каширського лісогосподарського державного підприємства, яке за 9 днів перевірили 5 різних структур.

«Ну який витримає таку навалу, а? Це я кажу про державні підприємства, а що робити з бізнесом?» - обурився голова ОДА.

Він дав доручення скласти детальний план перевірок, щоб державні структури ними не зловживали.

«Я буду прохати прокуратуру про підставність перевірок, бо таке завдання ставить президент. Це називається формуванням нормальної інвестиційної погоди в області і клімату в державі. Не треба недооцінювати людей з бізнесу», - додав губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крокодиловы слезы.
Відповісти
ЯНЕК НА ПЕРШИХ КРОКАХ ПРЕЗИД. ЗБРИВ ДО ЗАКРИТТЯ МАЛ.ПІДПРИЄМСТВ -СВОЇХ ПСІВ ПОСТАВИВ -ЗБІЛЬШИВ НАЛОГИ ЯКІ ЙШЛИ ПОТОКАМИ НА РАХУНОК В ГОРЛІВКУ-ТАК СИН І СТАВ БАНКІРОМ- ПІДПРИЄМСТВА БІЗНЕСМЕНІВ ВИКУПИВ НАСИЛЬНО ЗА КОПІЙКИ НЕ ЗГІДНИХ УБИЛИ ЗАЛЯКАЛИ--ОСЬ ВАМ БАНД.ВЛАДА ТЕПЕР НЕМА З КОГО БРАТИ І ПОПОВНЮВАТИ БЮДЖЕТ.ПРОСНІТЬСЯ ЛЮДИ.
Відповісти
Останні новини
На Волині зменшать кількість перевірок підприємств
08 квітень, 2013, 12:04
Путін заборонив матюки
08 квітень, 2013, 11:46