FEMEN напали на Путіна та Меркель. ФОТО

FEMEN напали на Путіна та Меркель. ФОТО
Пригода трапилася в Німеччині.

Активістки скандально відомого українського незареєстрованого суспільно-політичного руху FEMEN влаштували акцію на промисловому ярмарку в Ганновері в той час, коли її оглядали канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Росії Володимир Путін, ‒ пише Newsru.com.

У понеділок, 8 квітня, в той момент, коли Путін і Меркель стояли біля стенду компанії Volkswagen, кілька дівчат, які перебували серед численних журналістів, прорвалися за огорожу, роздяглися до пояса і стали викрикувати нецензурні гасла англійською мовою. Ці ж фрази були написані на їхніх тілах.

Охорона затримала дівчат, але ті, доки не були виведені з приміщення, продовжували скандувати гасла.

Присутні на виставці журналісти поки не повідомляють, чому була присвячена сьогоднішня акція Femen.

Попередню спробу дістатися до Володимира Путіна активістки Femen зробили більше року тому ‒ під час виборів президента РФ. Будучи ще прем'єр-міністром, Путін 4 березня 2012 голосував на виборчій дільниці в Російській академії наук. З самим Путіним роздягнені феміністки Оксана Шачко, Анна Діда та Ірина Фоміна тоді розминулися, зате спробували вкрасти виборчу урну з його бюлетенем. На їх напівоголених тілах були написи: «Кремлівські щури», «Злодій 3», «Краду за Путіна», а самі вони скандували: «Путін ‒ злодій!» Всі учасниці акції були покарані адміністративним арештом.

Що ж до протестів «на виїзді», то нинішня демонстрація тіл ‒ не перша акція Femen під час закордонних візитів глави російської держави. У Брюсселі в грудні минулого року під час саміту Росія ‒ ЄС активістки цього руху влаштували акцію протесту з нагоди візиту Путіна. Тоді дівчата закликали лідерів Євросоюзу припинити політичні, економічні та культурні контакти з Москвою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: FEMEN, курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люблю Феменок, девки "без царя в голове", но посмотреть приятно.))
Відповісти
Хутін - пуй
Відповісти
Оце утнули дівчата. Путін аж став струнко перед ними. А Мер, старість не радість - бере своє . Нічого. Головне, що похизувалися. Якщо ми не спроможні принести на виставку до Німеччини щось краще, згодяться і голі пройдохи. У Януковича кращого нічого немає. і не буде поки він тиритьусе, що лежить під ногами. Ос книжку написав за мільйони, яку ніхто не читав, навіть і не бачив. І нічого Який господар, такі і слуги.
Відповісти
кто стоит за этим балаганом,или эти...гм.девушки катаются за свой счёт по Европе?Путину действительно было смешно от такого"протеста".На самом деле таким образом они показывают всему миру что на Украине самые "раскрепощённые"женщины...Большое им спасибо за это
Відповісти
Москалику, не на Україні, а на Росії. Хоча все одно не зрозумієш бо москаль.
Відповісти
Свідомий, єдине що вміє хохдяндія- голі ціцьки показувати.
Найкращі бл-ді в світі.
Відповісти
чому ж зразу москаль?Дівчата з України чи я може помиляюсь?Вам подобається те що дякуючи отаким панянкам на нашіх жинок на Заході дивляться як на хвойд7
Відповісти
Опустили, в першу чергу не Путіна-а Мергель.
Показали на весь світ, що Німецька поліція не вміє працювати.
Відповісти