Волинські нардепи ‒ поза списком найактивніших законоробів

Волинські нардепи ‒ поза списком найактивніших законоробів
Експерти громадської мережі ОПОРА сформували рейтинг найактивніших законотворців серед народних депутатів Верховної Ради VII скликання.

У березні 2013 року обранці народу зареєстрували 249 законопроектів і постанов, - повідомили у прес-службі організації.

Партія регіоні другий місяць поспіль лідирує за кількістю зареєстрованих законопроектів. У березні 2013 року депутати з цієї політсили зареєстрували 86 проектів законів та постанов різного спрямування.

На другому місці ВО «Батьківщина», яке зареєструвало 64 законопроекти.

Березень для «Свободи» і «УДАРу» виявився найбільш продуктивними місяцем у законотворчості. Депутати від ВО «Свобода» зареєстрували у Верховній Раді 20 проектів законодавчих актів (11 законопроектів і 9 проектів постанов) – найбільший їхній показник за останні 4 місяці. Депутати фракції «УДАР» зареєстрували 17 законодавчих актів (12 законопроектів і 5 проектів постанов), що теж є найвищим показником за кілька перших місяців законотворчої роботи депутатів «УДАРу».

Найменш активною у законотворчості була Комуністична партія України, яка зареєструвала всього 13 законопроектів за березень.

Галузі та політики, якими найбільше переймались депутати, відрізнялись залежно від фракції. Партія регіонів була зорієнтована на законотворчу діяльність у сфері економіки, фінансів та господарювання і зареєструвала 38 профільних законопроектів.

Цією ж темою найбільше переймалась і ВО «Батьківщина» – було зареєстровано 23 законопроекти. Серед пріоритетів «Свободи» – екологічна ситуація (9 законопроектів). «УДАР» переймався правоохоронною системою (8 законопроектів). КПУ зосередила законотворчу активність на питаннях соціальної політики та стандартів (6 законопроектів), як і позафракційні депутати (14 законопроектів).

Найбільш активними законотворцями в межах усього парламенту виявились два представники «Батьківщини», а саме, Арсеній Яценюк (22 законопроекти) та Павло Петренко (21).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не царское это дело, не за тем они туда шли.
Відповісти
Волинь пост в своєму репертуарі. Вони пишуть рейтинги лідерів політичних сил, всієї партії вцілому. Навмисне, поцікавившись діяльністю нардепів, стало зрозумілим, що один Івахів подав вже 7 законопроектів - це більше,ніж всі комуністи загалом.
Звикли тільки паплюжити і критикувати політиків,аніж сприяти конструктивній роботі.
Відповісти
Останні новини
Волинські нардепи ‒ поза списком найактивніших законоробів
08 квітень, 2013, 12:57