Де купити автоматику для воріт?*

Де купити автоматику для воріт?*
Магазин «Сизам» спеціалізується на продажу воріт, а також супутніх матеріалів для їх установки і технічного обслуговування.

Приймаються індивідуальні замовлення на проектування, виготовлення конструкцій. Також можна підібрати готовий проект в залежності від особливостей об'єкта. Перед остаточним затвердженням замовлення клієнт може побачити візуалізацію проекту, створену за допомогою комп'ютерної програми. Також в широкому асортименті представлена автоматика для воріт на https://sizam.ua/vorotnaya-avtomatika. Надаються послуги установки і технічного обслуговування конструкцій.

Асортимент автоматики

В каталозі Sizam.ua представлені численні елементи автоматизації воріт: пульти дистанційного керування, електромеханічні приводи, сигнальні лампи і т.д. Комплект пристроїв підбирається індивідуально для кожного проекту. При цьому береться до уваги вага полотна воріт, його розміри і ряд інших характеристик.
Автоматизувати можна практично будь-які ворота: гаражні, відкатні, розпашні, промислові. Такі пристрої значно спрощують використання конструкцій на великих і малих промислових об'єктах, на території офісних центрів, житлових будинків.

Як оформити замовлення?

Для початку вам потрібно заповнити онлайн-форму на сайті для виклику замірника. Послуга надається безкоштовно. Ви можете поставити всі ваші запитання майстру ще на попередньому етапі проектування.

Після виміру інформація передається фахівцям, які здійснюють прорахунок і підбирають автоматику залежно від конструкції воріт. Береться до уваги і специфіка об'єкта. Наприклад, на автотранспортних підприємствах ворота повинні відкриватися часто, через що потрібна установка механізмів з підвищеною стійкістю до зношування.

Чому Sizam?

Кілька переваг оформлення замовлення в магазині «Сизам»:
• Індивідуальний підхід для вирішення завдань будь-якої складності.
• Відмінна репутація виробника, робота з багатьма великими клієнтами.
• Виготовлення воріт на власному виробництві - зниження ціни та підвищення рівня якості завдяки ретельній процедурі контролю.
• Гарантія на всю продукцію.
• Технічне обслуговування з використанням високоякісних комплектуючих.
• Повний комплекс послуг. Консультування, доставка і монтаж автоматики за бажанням замовника.

Ви можете ознайомитися з особливостями роботи компанії на її сайті або в офісі. Тут же представлені всі зразки продукції, сертифікати та інша документація. Для приблизного розрахунку вартості замовлення скористайтеся онлайн-калькулятором на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.