«Голосуй свідомо», – луцька студентка закликає однолітків прийти на вибори. ВІДЕО

«Голосуй свідомо», – луцька студентка закликає однолітків прийти на вибори. ВІДЕО
Громадянський Рух «СВІДОМІ» продовжує інформаційну кампанію, яка стосується президентських виборів в Україні, не містить політичної агітації та допомагатиме лучанам під час обрання глави держави.

Повідомляє ІА "Конкурент".

«Майбутнє залежить від нас», – стверджує студентка другого курсу одного з луцьких закладів вищої освіти Дарина Мельник.

У відеоблозі, опублікованому на каналі «СВІДОМИХ» в YouTube лучанка розповіла, що це будуть перші вибори, на яких вона буде голосувати.

«Для мене це важливо тому, що ми обираємо лідера нації – людину, яка стане на чолі країни з талановитою молоддю та потужним інтелектуальним ресурсом», – зазначила студентка.



Та додала, що зазвичай, саме молоді люди, є однією із найбільш потужних рушійних сил в суспільстві і водночас – найменш активною верствою населення в контексті участі у виборах.

«За статистикою, лише 23% молоді постійно стежать за політичним життям в Україні. Менше половини – за головними подіями. У 21% молоді – інтерес до політики проявляється зрідка, а 12% – взагалі не цікавляться нею. І лише 3 % – беруть активну участь у політичному житті країни», – зауважила Дарина Мельник.

Більше того, студентка розповіла, чому молодь має таке пасивне ставлення до виборів. За словами Дарини, її однолітки стверджують, що вони нічого не вирішують, адже «гра підлаштована».

«Але в цій грі гравцями є ми, і тільки ми вирішуємо на яких правилах вона відбудеться! Поки ми не усвідомимо, що майбутнє залежить від нас, змін в країні годі чекати. Тому, прийшовши вперше на виборчу дільницю, я не дозволю підкупити себе рекламою чи гарними обіцянками. А зроблю свідомий та відповідальний вибір. Зроби і ти. Буть собою – голосуй свідомо!», – закликає студентка.

Нагадаємо, Громадянський Рух "СВІДОМІ", засновником якого є Андрій Покровський, започаткуввав інформаційну кампанію, в якій члени громадської організації надають необхідну інформацію охочим стосовно виборів Президента України та закликають голосувати свідомо та відповідально.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молоді порохоботи! А працювати не пробували?
Відповісти
до привіта - ні, бл.., теба юлю і зе вибрати? от ви, будучи президентом франції, як би поставились до зе на офіційній зустрічі, знаючи, що це клоун? юля це взагалі верх цинізму, в декларації 2 хрущовки, а рекламна кампанія на 160 мільйонів баксів !!!
в міськраді вже побачили до чого то призводить, коли юлькі і зе дорвались до влади, книгарню віджимали, ринки віджимають, землю зп копійки продали-роздерибанили, перехрестя на дубнівській - бабло списали на капремонт, а ремонт виявися "косметичним", громадський транспорт дорожчає, а якість падає, дороги розвалюються вщент, депутати перетворились в злодіїв, когось взяли навіть на "гарячому", комусь це ще світить!
Відповісти
Останні новини
«Голосуй свідомо», – луцька студентка закликає однолітків прийти на вибори. ВІДЕО
11 березень, 2019, 21:39