«Нам потрібна високоточна ракетна зброя, здатна вражати цілі далеко в тилу ворога», – Порошенко

«Нам потрібна високоточна ракетна зброя, здатна вражати цілі далеко в тилу ворога», – Порошенко
Президент Петро Порошенко заявив, що Україна вже має успіхи у зміцненні обороноздатності і поставив завдання оборонній промисловості працювати над створенням високоточних ракет.

«Нам не треба соромитись говорити про наші успіхи і про перспективи у зміцненні обороноздатності української армії, Української держави. Хочу щоб всі, від солдата до Верховного Головнокомандувача бачили цілі, стратегію, стратегічну мету наших перетворень», - сказав Петро Порошенко під час відвідування 95 окремої десантно-штурмової бригади на Житомирщині. Йдеться на сайті Адміністрації Президента.

«Ваша бригада розташована на Житомирщині, на Батьківщині Сергія Корольова. Звідси з Житомирщини родом українське ракетобудування. Ми згадали про нього п’ять років тому. І вже дещо з його останніх розробок нарешті втілюється в життя», - зауважив Президент.

Глава держави зазначив: «Але донедавна ми були зобов’язані дотримуватися різних обмежень, у зв’язку з дією Договору про обмеження ракет середньої і меншої дальності. А зараз ми є свідками того, що Росія зруйнувала цей Договір. Всі, в тому числі і наші партнери, роблять необхідні висновки».

«Ставимо завдання зараз конструкторським бюро і оборонній промисловості: нам потрібна високоточна ракетна зброя підвищеного радіусу дії, здатна у відповідь на агресію вражати цілі далеко в тилу ворога», - заявив Глава держави.

Він зауважив, що сьогодні українська армія змінюється за рахунок забезпечення новими зразками озброєння та військової техніки. Але змінилось і ставлення до українського воїна, підкреслив Президент.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мозгі тобі не потрібні?
Відповісти
лежить собі сєпар на дивані в своїй квартирі в Донецьку чи Луганську аж тут залітає йому у форточку маленька ракета і розриває його на куски!
Відповісти
Останні новини
«Нам потрібна високоточна ракетна зброя, здатна вражати цілі далеко в тилу ворога», – Порошенко
12 березень, 2019, 04:16