Лучан закликають допомогти купити квартиру для сім'ї, яка продала житло задля порятунку доньки

Лучан закликають допомогти купити квартиру для сім'ї, яка продала житло задля порятунку доньки
Небайдужі лучани просять допомогти купити квартиру для сім'ї Яценюків, які вимушено продали житло задля порятунку своєї доньки.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Зазначається, що минулого року, сім'я Яценюків, не дочекавшись допомоги від держави, вимушено продали свою квартиру у Луцьку та взяли на себе багато кредитних забов'язань, задля спасіння своєї доньки, учениці 7-го класу луцької гімназії №14 імені Ангеліни Яценюк, в якої діагностували судинну мальформацію.

Вже цього місяця, дитину мають прооперувати, але при позитивних прогнозах, дитину по факту привезуть після операції в стару, непристосовану до елементарних умов хатину без зручностей на околиці міста, в яку переїхала сім'я після продажу квартири.

"Сьогодні ми не можемо стояти осторонь біди людей які потрапили в складну життєву ситуацію. Хочу нагадати що саме завдяки допомозі небайдужих, а не компетентних державних органів, щороку врятовується сотні людських життів. Тому думаю і наша громада не буде проти, як замість декількох клумб, чи ста метрів бруківки, в цієї сім'ї з'явиться затишна нова оселя. Незважаючи на всі недопрацювання, та політичні передвиборчі баталії, давайте всі разом покажемо що ми дійсно маємо право називатися", - пише автор петиції Токаренко Ілля Олексійович.

Підтримати петицію можна за посиланням: https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1220?fbclid=IwAR1if0SbLkbtSaALzER3O1ERk8SwCHBINGy08sETCU15-lbaA-cq7kTHmkY

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада покинула людей зі своїми проблемами напризволяще. У разі важкої хвороби люди попадають у безвихідь. В жодній цивілізованій країні такого немає. Все це нагадує цілеспрямоване винищення людей.
Відповісти
Опосередковано знайома з ситуацією цієї сім'ї. Насправді батьки дівчинки продали квартиру і купили будинок в Луцьку і кілька соток землі біля будинку для будівництва (більше, ніж за 20 тис доларів)!!! Уточнюю не в селі, не поблизу, а в Луцьку (цілком рівноцінний обмін). Нещодавно вони збирали гроші на операцію для дитини, яка б мала коштувати кілька тисяч гривень ( ніде звіту про зібрані кошти не було!!!), а зараз держава (чи то пак МИ, ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ) повинні купити їм ще й квартиру!!! Я думаю, мама дівчинки (дуже нагла особа, якій всі винні) просто експлуатує ситуацію з хворою дитиною і намагається збагатитися.
Відповісти
Дуже добре знаю маму цієї дитини. І хочу наголосити, що мама горлохватка. Все життя видирає з рук все, що бачить. Їздить на таксі, ходить на платні фотосесії і плаче, що нема коштів. Також хочу зазначити, що квартира яку продали була придбана завдяки наданому державой молодіжному кредиту. Так що може вже досить давати тій крикусі кошти!!
Відповісти
Останні новини
Лучан закликають допомогти купити квартиру для сім'ї, яка продала житло задля порятунку доньки
12 березень, 2019, 16:36