Щоб шахраї не скористалися: у луцькому ЦНАПі можна подати оголошення про втрату документів

Щоб шахраї не скористалися: у луцькому ЦНАПі можна подати оголошення про втрату документів
У луцькому ЦНАПі можна скористатися не лише адміністративними послугами з відновлення низки втрачених документів, а й подати оголошення про втрату старих.

Про це йдеться на сторінці центру у Facebook.

У ЦНАПі зазначають, що про втрату документа необхідно обов’язково подати оголошення в газету. Таким чином ви повідомите про те, що втрачений документ вже недійсний і ніхто його не зможе використати у шахрайських цілях.

Відразу подати оголошення в газету можна про втрату свідоцтва на право власності на житло та про втрату посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї.

Для цього необхідно заповнити відповідну заяву і дочекатися виходу чергового номеру з надрукованим оголошенням. Вартість послуги становить 30 гривень.

"Сподіваємося, що нова послуга допоможе зберегти дорогоцінний час і нерви", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗЕМЕЛЬНІ БЕТОННI РОБОТИ прокладання дренажів, гідроізоляція пiдвалiв влаштування каналізаційних систем та відстійників,вигрібні ями (септик) для будинка БЕЗ ВІДКАЧКИ,. підключення, прокладання труб,водопровід,газ будь-які види.каналізаційних систем та Копання траншей доставка кілець. Бетонні Роботи,Відмостки,підпірні стінки, Стяжкі та інші роботи., Підсилення Старих Фундаментів, будь яких аварiйних будинків Якщо ви помітили, що на стінах будинків зявилися тріщини, будівля покосилось, початок нерівномірно просідати, зверніть увагу на фундамент.підземна частина будівлі найбільше схильна до руйнування,Увага! У разі виникнення тріщин через «слабкий» фундамент заборонено проводити їх ремонт. У 50% випадків необхідне У зв’язку з цим, якщо вчасно не провести ремонтні роботи зі зміцнення та посилення міцності фундаменту, то існує ризик його деформації. А як закономірний наслідок — початок руйнування несучих стін конструкції всього будинку. посилення фундаменту і оскільки на неї періодично або постійно впливають грунтові води. Ні для кого не секрет, що першим і найважливішим етапом будівництва є облаштування фундаменту не менша марка бетон: М350,М400 Великий досвід,роботи гарантуємо надійність,+ якість порядність гарантую та оперативність виконання робіт. Стецина Мар'ян Дрогобич, Стрий, Трускавець, Східниця, Борислав, Стебни Самбор Львов 0981799011
Відповісти
Останні новини
Щоб шахраї не скористалися: у луцькому ЦНАПі можна подати оголошення про втрату документів
13 березень, 2019, 09:25