Чи влаштовує вас те, як у Луцьку прибирають сніг? ПИТАННЯ ДНЯ

Чи влаштовує вас те, як у Луцьку прибирають сніг? ПИТАННЯ ДНЯ
Луцький мер Микола Романюк незадоволений темпами та якістю прибирання снігу в місті.

Нагадаємо, під час оперативної наради 24 січня міський голова заявив, що йому не подобається, як комунальники чистять сніг на придворових територіях і тротуарах міста. Тому дав два дні керівникам ЖКП, аби вони усунули ці проблеми.

«Що робиться з нашими тротуарами, що робиться з нашими прибудинковими територіями? Це що, треба збирати, давати накачку, розповідати, що це потрібно, і чи не знали, не бачили?», - нарікав Микола Романюк.

Відтак, через два тижні після того, як сніг випав, стало зрозуміло, що луцький мер не задоволений тим, як його прибирають. «А чи влаштовує вас те, як у Луцьку прибирають сніг?» поцікавився ВолиньPost у лучан.

Богдана Козій, 40 років, бібліотекар:

«Ой, чистити чистять, але слизько. Це найгірше. Вже краще по снігу йти, а не по льоду. І що б не взула, все одно йдеш і ледве тримаєшся.

Я проблеми великої не бачу. Кожного року так. Вже якось і звиклося. Біля будинку, де я живу, якщо з ночі нападало снігу, то чистять. Не так, щоб геть вичищають, але сніг забирають.

Але, як йдеш десь по стежці, чи біля краю тротуару, то сніг заважає. Він же ж згрібається на купи. Було б добре, якби той зібраний сніг вивозили за місто десь.

Одним словом могли б і краще чистити, але добре, що й так є. До Європи нам ще, як до неба рачки».

Тарас Колодій, 21 рік, тренер з кікбоксингу:

«Не знаю, як кому, але мені ця погода вже починає набридати, хоча зиму я завжди любив.

У дворі в нас ніби сніг розчищають. Прибиральників я сам не бачив, але були. Хоча біля будинку, де живе моя бабуся, двірників не було точно. Там люди самі трохи відкидають сніг.

Знаєте, біля будинків почистити сніг – то не так важливо. А от дороги. Це зовсім інше.

Я он їхав з батьком в машині, і він, досвідчений же водій, дуже обережно намагається їхати. Бо страшно! Може, і занести, і кучугури при дорогах. Коли замерзає, то взагалі екстрим. Ті, хто ризикують виїжджати на літній гумі, – просто божевільні».

Дмитро Ураєв, 43 роки, директор продюсерської групи «Тандем»:

«Ні, не влаштовує. А хіба він чиститься? На дорогах – каша, говорю вам це як водій. Ніби декілька машин, що чистять, десь проїхали, але результат слабенький. Під бордюрами можна забуксувати і не виїхати, яка там чистка.

Я їзджу багато повсюди, але сказати, де найгірша ситуація важко. Та навіть на проспекті Волі при бордюрах кучугури. Те ж саме на Набережній, біля Старого ринку.

Машини проїдуть, сніг відгорнуть – і вздовж краю проїзджої частини утворюється «сніговий рубіж». Водії не похвалять комунальників».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дав указ.. А бабусі з лопатами підуть чистити
Відповісти
Останні новини
Чи влаштовує вас те, як у Луцьку прибирають сніг? ПИТАННЯ ДНЯ
25 січень, 2012, 09:13