«Металіст» ‒ «Волинь»: цікаві факти

 «Металіст» ‒ «Волинь»: цікаві факти
Як і в 22 турі Прем'єр-ліги луцька «Волинь» знову опинилися в епіцентрі боротьби за срібні медалі, які дають їх володарю право грати в Лізі Чемпіонів.

Нагадаємо, тоді лучани зіграли внічию з дніпропетровським «Дніпром», ще одним претендентом на друге місце.

В 23-му «хрестоносцям» протистояв харківський «Металіст». На жаль, волиняни програли, але такий результат дозволив харків'янам посісти друге місце.

Щодо індивідуальної та командної статистики, то тут «Волинь» одна з найкращих команд, які вміють зберігати м'яча від спроб супротивника відібрати його.

Чи не вперше до переліку кращих потрапив лівий захисник Петар Занєв, на рахунку якого 6 вдалих відбирань шкіряної сфери в гравців суперника. Більше за нього це робив лише полтавчанин Ігор Пердута - 7.

Матч лучан і харків'ян посів друге місце в турі за кількістю відвідувачів - 28,8 тисячі людей. Більше людей прийшло лише на всеукраїнське дербі «Динамо» з Києва та «Шахтаря» з Донецька.

Варто додати, що «Металіст» забиває лучанам вже 7 матчів поспіль, а «Волинь» не перемагає в поточному чемпіонаті 6 матчів.

Також в поєдинку дебютував у професійному футболі молодий «хрестоносець» Віктор Хомченко, 150 матч в чемпіонатах України провів Ігор Скоба, а Максим Старцев пропустив 150 гол.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Металіст» ‒ «Волинь»: цікаві факти
09 квітень, 2013, 07:00