Кличка в Луцьку може й не бути, ‒ ЗМІ

Кличка в Луцьку може й не бути, ‒ ЗМІ
Лідер партії УДАР Віталій Кличко може не приїхати на акцію «Вставай, Україно!» в Луцьку.

Нагадаємо, проведення заходу заплановане на 9 квітня. Початок - о 16:00.

Причина ймовірної відсутності Кличка на акції поки не відома, - пише Волинська правда з посиланням на власні джерела інформації.

Політологи вважають, що в такий спосіб Віталій Кличко намагається дистанціюватися від амбітних соратників – Олега Тягнибока з його націоналістичними гаслами та Арсенія Яценюка з нереальними популістськими закликами щодо скасування пенсійної, медичної та інших реформ.

До всього, з кожним мітингом опозиції стає зрозумілим: акція перетворюється на передвиборчу агітацію Яценюка, відсторонюючи Кличка на «політичні задвірки». Підтвердженням цієї версії є відсутність Кличка на останній акції протесту – 6 квітня в Житомирі.

Якщо раніше лідер «Удару» мотивував неявку на мітинги конкретними причинами, скажімо, у Львові – через зустріч з сенаторами США, в Тернополі та Чернівцях – через хворобу, то ігнорування акції в Житомирі прес-служба партії «Удар» пояснила доволі нечітко - «особистими обставинами». Що дає привід політологам констатувати ймовірний розкол у таборі опозиції, принаймні щодо участі в акції «Вставай, Україно».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кличко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він що, мав тут черговий боксерський бій проводити? Щось не чув!:)
Відповісти
В Луцьку сьогодні може бути Юрій Луценко навіть.
Принаймні його запросили.
Відповісти
А ви його вже вилікували? Що ви за люди? Вам би скоріше "багнети" підтянути, бо вже зачахнете скоро зі своїми безглуздими "маршами". Юрій сам сказав. що зараз буде лікуватись!
Відповісти
Цікаве анонсування сьогоднішньої акції.Ні одного позитиву в опублікованих матеріалах,ні одного заклику приняти участь в акції.Чітко виконується вказівка влади,в даному випадку регіональної,щодо інформаційного супроводу цієї події.Значить владі не байдуже,владці бояться людей на вулицях,для них втрата корита-трагедія.Чекаю всіх людей,що не втратили почуття власної гідності і для яких не байдужа доля іхніх дітей на акції "Вставай Україно".
Відповісти
Кличко не клоун...)))
Відповісти
"пан" Пиза будет даже Тимошенко,ведь правда????
Відповісти
Нет, непойду хотел с Кличко сфоткаться, а если его не будет тогда к чему идти? Опять Виталька прислал нанятых клоунов для разогревки!!!
Відповісти
Останні новини
Кличка в Луцьку може й не бути, ‒ ЗМІ
09 квітень, 2013, 08:01