Масове прибирання Луцька перенесли

Масове прибирання Луцька перенесли
Змінилася дата проведення екологічної акції «Зробимо Луцьк чистим!».

Нагадаємо, раніше планувалося, що захід відбудеться 19 квітня, а учасники акції зосередять свої сили на прибирання парків.

Однак, як написав на своїй сторінці у Facebook один з організаторів акції Захар Ткачук, захід перенесено на 26 квітня.

«Шановні еко-воїни (точно-точно), акцію перенесено в часі на 26 квітня у зв'язку і непередбачуваними погодними обставинами. Просимо вас розуміння і підтримки!», - повідомив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А очільники місцевої влади будуть прибирати?
Відповісти
Та мабуть прибирання міста варто розпочати саме з очільників місцевої влади. Тобто, у першу, чергу прибрати саме їх. Народжені збирати членські внески, як правило, лише на це і придатні. А суботнікі і васкрєснікі це так, для галочкі, щоб перед обкомом прозвітувати.
Відповісти
Прибрати і владу можливо слід, а от тих "лучан" які це сміття розкидають і загажують місто, то треба "убрать" на центральному майдані. Той хто народився в Луцьку такого смітника робити не буде, це все "понаєхавшиє" полішуки....
Відповісти
мы через суд запретим акцию Романюка и Ко
Відповісти
рпибирайте, прибирайте. вчіть двірників і далі на роботі не мітлу , а стакан тримати. для чого їм, закріплену за ними територію кожний день прибирати- буде суботник. вчіть і далі на роботі зарплату пропивати...
Відповісти
Така акція проводиться раз в рік. Навряд чи двірники цілий рік будуть чекати цього дня і не прибирати свої території.... Зрештою - це на їх совісті.Акція вчить не ДВІРНИКІВ- ПРИБИРАТИ, а НАС - НЕ СМІТИТИ!
Погоджуюся з СЕМЕНОМ СЕМЕНОВИЧЕМ: той, хто народився в Луцьку - смітити вулицями не буде, це все ті.... понаєхавшиє...
Відповісти
я "понаєхавший", переїхав до Луцька 8 років тому із Кузнецовська. Купив квартиру на пр-ті Відродження. Дуже гарне і зручне місце, мені все сподобалось. Одне що було тоді погано це вибачте "срач", який був під балконами і на всій прибудинковій території. В порівнянні з Кузнецовськом- це жах. Якщо ви були в Кузнецовську, то ви бачили, який там скрізь порядок і чистота. Це не тому що там не смітять, це тому що там двірники з 5-ї години ранку, кожний день ПРИБИРАЮТЬ.
Відповісти
...в Луцьку я не чекав суботник, а разом з жінкою пішов і вирубав під своїми вікнами кущі, перекопали землю, посадили квіти, зробили в під"їзді ремонт. Жінка декілька разів на тиждень прбирала під"їзд, бо ПРИБИРАЛЬНИЦЯ, раз на місяць як появиться, то так "прибере", що краще б було щоб вона зовсім не приходила. Ми їй це говорили. Що роблять "не понаєхавші". Деякі сусіди зробили в себе під вікнами те саме що і ми, МОЛОДЦІ, а добра половина, дивилася на нас, "як баран на нові ворота". Вони почали ще більше викидати з балконів. бутилки, памперси, даже пакети з сміттям, все летіло прямо на те місце де ми перекопали і посіяли квіти і травичку. Я готовий був руки поламати тому хто це робить (знаю як це робити). Не можу зловити, кидають в ночі. Я ходив і сам те все прибирав. Так було обідно, можу 5-х за 10-ть секунд положити, а сам прибираю за тим БИДЛОМ. Але ще противніше, дивитися на те що робиться під вікном.
Відповісти
....пройшло 5-ть років. Під"їзд чистенький, під вікнами чистенько, ще залишилось деяких не ПОНАЄХАВШИХ навчити недопалки з балконів не кидати. Зараз наш будинок мені дуже подобаеться. І двірник в нас кожний день на роботі ПРАЦЮЄ, і суботник нам не потрібен. Це тобі ПЕРЕХОЖА і СЕМЕН. Ждіть суботник............
Відповісти
Останні новини
Масове прибирання Луцька перенесли
09 квітень, 2013, 08:16